Închide meniul

Dumitru Dragomir, mesaj clar pentru Cristi Săpunaru: „Bătrânețea nu iartă pe nimeni! Naționala nu se mai poate baza pe el!”

Cosmin Cioboată Publicat: 2 octombrie 2022, 17:09

Dumitru Dragomir, mesaj clar pentru Cristi Săpunaru: „Bătrânețea nu iartă pe nimeni! Naționala nu se mai poate baza pe el!

Bettaieb

Cristi Săpunaru, în timpul unui meci disputat de Rapid / Hepta

  • Dumitru Dragomir, mesaj clar pentru Cristi Săpunaru
  • „Bătrânețea nu iartă pe nimeni!”

Dumitru Dragomir a avut un mesaj clar pentru Cristi Săpunaru. Fostul președinte al LPF i-a transmis căpitanului Rapidului, ajuns la 38 de ani, că i-a trecut vremea pentru convocările la echipa națională. „Bătrânețea nu iartă pe nimeni”, a fost anunțul ferm făcut de Dragomir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru a fost cerut de multe voci din fotbalul românesc la națională pentru ultimele două meciuri din Liga Națiunilor, cu Finlanda (1-1) și Bosnia (4-1).

Dumitru Dragomir, mesaj clar pentru Cristi Săpunaru

Totuși, fundașul Rapidului n-a fost chemat de Edi Iordănescu la prima reprezentativă. Adrian Rus, Ionuț Nedelcearu și Andrei Burcă au fost cei 3 fundași centrali pe care selecționerul „tricolorilor” s-a bazat în cele două partide de luna trecută.

Reclamă

În ciuda prestațiilor excelente reușite în tricoul Rapidului, Săpunaru nu mai reprezintă o soluție pentru defensiva naționalei, în viziunea lui Dumitru Dragomir.

Fostul șef de la Ligă consideră că jucătorii trecuți de 35 de ani nu trebuie să mai fie luați în calcul pentru prima reprezentativă.

Reclamă

„Săpunaru e un fotbalist foarte bun pentru Rapid, dar echipa națională nu se mai poate baza nici pe Săpunaru, nici pe alți jucători de peste 35 de ani.

Când depășești 35-36 de ani, bătrânețea nu iartă pe nimeni. El a fost un om serios, un fotbalist valoros, trebuie respectat”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Prosport.

Reacție categorică după ce Cristi Săpunaru a fost suspendat un singur meci: “Înseamnă liber la flegme!”

Cristi Săpunaru a fost suspendat un singur meci după încăierarea generală de la Târgu Jiu. Marius Avram a vorbit în termeni duri despre decizia luată de Comisia de Disciplină a FRF. Pe lângă suspendarea respectivă, criticată de multe voci din fotbalul românesc, căpitanul Rapidului a primit și o amendă în valoare de 9.400 de lei.

Reclamă 4 / 0/3

Etapa de suspendare deja şi-a ispăşit-o, în victoria categorică a Rapidului din Cupa României, în faţa celor de la Afumaţi, scor 3-0.

Fostul arbitru din Liga 1 consideră că o astfel de decizie reprezintă “liber la flegme, scandal și bătăi”:

“Decizia luată înseamnă de fapt liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi, pentru că dacă astăzi tu nu i-ai suspendat practic deloc, la următoarele meciuri la care un jucător va scuipa un spectator, la următoarele meciuri la care cineva va merge de la clubul gazdă și va provoca o galerie și lucrul ăsta va provoca un scandal, la următorul meci la care intră pe tunel persoane care nu au ce căuta și lovesc jucători, trebuie să dai aceeași decizie.

Vorbim despre decizii echilibrate ale Comisiei de Disciplină care trebuie să ia aceeași decizie pe spețe similare. Nu vorbesc despre Săpunaru, Craiova, nu contează numele. E vorba despre un principiu. Ai luat o decizie azi, trebuie să iei aceeași decizie pe viitor. Sper să nu mai vedem asemenea imagini, dar e posibil, la nervi, să le mai vedem, pentru că aceste conflicte nu se opresc”, a declarat Marius Avram, pentru Prosport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”