Închide meniul

Dumitru Dragomir pune presiune pe Edi Iordănescu și pe tricolori, înaintea meciului cu Finlanda (vineri, 21:45, Antena1 și AntenaPLAY): ”Dacă nici pe ăștia nu îi batem, pe cine atunci?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 septembrie 2022, 9:43

Dumitru Dragomir pune presiune pe Edi Iordănescu și pe tricolori, înaintea meciului cu Finlanda (vineri, 21:45, Antena1 și AntenaPLAY): ”Dacă nici pe ăștia nu îi batem, pe cine atunci?”

Dumitru Dragomir, derapaj după umilinţa FCSB-ului

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir pune presiune pe Edi Iordănescu și pe tricolori, înaintea meciului cu Finlanda, transmis în direct pe Antena1 și AntenaPLAY, vineri, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finlanda e și singura echipă pe care am învins-o în Nations League, 1-0. În rest, tricolorii au înregistrat eșecuri pe linie, fiind pe ultima poziție în grupa 3.

Dumitru Dragomir pune presiune pe Edi Iordănescu și pe tricolori

”Ne ducem pe dracu ca mielul la tăiere. Dacă nici pe ăștia nu îi batem, pe cine atunci? Are lot bun. Poate vine cu o idee trăsnet. Eu aș merge în poartă pe unul dintre Moldovan sau Târnovanu. Să vedem ce inspirație are”, a spus Dragomir, pentru Antena Sport.

Edi Iordănescu a și explicat care este motivul pentru care nu l-a chemat pe Florin Niță la această campanie. El se va baza pe Ionuţ Radu, Ştefan Târnovanu şi Horaţiu Moldovan.

„Niţă ne-a ajutat, a fost declarat jucătorul anului pe bună dreptate. Trebuie să îşi rezolve situaţia de la club. Şansa este că avem în spate doi portari foarte tineri, Moldovan şi Târnovanu, care cred că au viitor frumos în tricoul echipei naţional. Şi bineînţeles, Radu.

Reclamă

Mă bucur foarte tare că a reuşit să îşi regleze situaţia de la club pentru că era într-o situaţie proastă la Inter şi acum joacă meci de meci. Am foarte mare încredere în el, în potenţialul lui, în valoarea lui. Din nou a scăzut media de vârstă”, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Adrian Mutu îl cere titular la echipa naţională pe Horaţiu Moldovan

Adrian Mutu îl consideră potrivit pe Horaţiu Moldovan pentru postul de titular la echipa naţională. Moldovan este pariul lui Adrian Mutu. Antrenorul de la Rapid este convins că portarul de 24 de ani are atributele necesare pentru a apăra în tricoul naţionalei României.

„Normal că îl văd titular, e portarul echipei noastre. Are o perioadă îndelungată de când e la nivel înalt. Nu sunt eu în măsură să iau aceste decizii, le ia Edi.

Reclamă 4 / 0/3

Dar, uitându-ne la portarii care au fost convocați, constanța cea mai mare o are Moldovan. E un candidat, dar Edi va decide pe cine titularizează”, a declarat Adi Mutu.

Horaţiu Moldovan a fost convocat de Edi Iordănescu, în premieră, la echipa naţională, în luna mai, pentru primele meciuri din grupa de Liga Naţiunilor.

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia! Tudor Băluţă este cea mai mare surpriză a selecţionerului, în timp ce FCSB are patru jucători: Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Andrei Cordea şi Florinel Coman.

Portari: Ionuț Radu (Cremonese | Italia, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0);

Fundaşi: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 8/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 14/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 21/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 12/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 26/2), Mario Camora (CFR Cluj, 8/0); Bogdan Mitrea (Universitatea Craiova)

Mijlocaşi: Deian Sorescu (Rakow | Polonia, 7/0), Dennis Man (Parma |Italia, 14/4), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 25/3), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 6/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 7/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 41/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 54/11), Darius Olaru (FCSB, 6/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 2/0), Florinel Coman (FCSB, 5/0);

Atacanţi: George Pușcaș (Genoa | Italia, 30/8), Denis Alibec (Farul Constanța, 25/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 14/1).

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și