Închide meniul

După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor! Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile „Procurorului”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 iulie 2024, 8:20

Reclamă
După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor! Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile „Procurorului

După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor!

Cornel Dinu, în timpul unui eveniment / Hepta

După ce l-a „distrus” pe George Puşcaş în urmă cu câteva zile, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor. Legenda „câinilor” l-a criticat de această dată pe Denis Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ceea ce îl priveşte pe selecţionerul României, Edi Iordănescu, cel supranumit „Procurorul” a avut atât observaţii pozitive, cât şi negative.

După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor! Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile „Procurorului”

Cornel Dinu ar fi vrut să îl vadă în teren pe Deian Sorescu. Totodată, „Procurorului” nu i-au plăcut desele schimbări de sistem din acest meci ale lui Edi Iordănescu. Despre Denis Alibec, intrat în minutul 72 în teren în locul lui Ianis Hagi, Dinu a spus că i-a „amintit de Puşcaş”.

Edi Iordănescu a schimbat în fel și chip sistemul de joc (n-am înțeles de ce nu Sorescu, mai ofensiv, în locul lui Mogoș în favoarea lui Racovițan, băgat în centru, iar Burcă tras pe stânga…), a încercat și un 3-2-4-1 de prin minutul 75, dar Alibec mi-a amintit dureros de Pușcaș.

Deprimant este că n-am avut nicio ocazie clară în acest meci (șutul lui Man din minutul 27 a fost frumos, dar nu poate fi considerat o ocazie), în timp ce olandezii au avut «doar» vreo 15 (!) și de aici 3 goluri”, a transmis Cornel Dinu pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Dinu şi-ar dori ca Edi Iordănescu să rămână pe banca naţionalei. „Edi Iordănescu a construit o echipă din ce are la dispoziție și, dacă va rămâne selecționer, are baza pe care poate clădi măcar performanța calificării la viitoarele turnee finale, mondiale și europene. Din neghina scorului categoric, de neprezentare, din meciul cu Olanda, eu cred că se poate alege o națională care poate fi prezentă la marile baluri ale fotbalului mondial”, a mai remarcat Cornel Dinu, pentru sursa citată.

Cornel Dinu spunea că nu mai vrea să îl vadă pe George Puşcaş în teren atunci când joacă naţionala!

După meciul cu Slovacia, încheiat cu scorul de 1-1, şi care i-a dus pe tricolori în optimile EURO 2024 de pe primul loc în grupă, Cornel Dinu a transmis că nu mai vrea să îl vadă în teren pe George Puşcaş atunci când joacă naţionala.

”România a devenit cât de cât, după multe necazuri, o echipă omogenă. Cu o formulă de joc stabilă. Beneficiază şi de şansă. Una peste alta şi-a meritat clar calificarea. Rezultatul a fost unul neaşteptat, cel cu Ucraina. Contează foarte mult la o echipă să ai un portar de valoare, a contat mult prezenta lui Niţă în teren.

Reclamă

(n.r. 3-4 jucători de câmp care per total au foarte multe bile albe) Anumite omogenităţi create în timp. Aici aş remarca pe Raţiu, cei doi Marin, prestaţia lui Stanciu şi pozitiv surprinzătoare a lui Hagi şi Drăguş. Nu ştiu de ce se mizează pe Puşcaş, care a făcut un fault care era chiar de roşu!

(n.r. despre înlocuirea lui Bancu) Aici trebuie să pornească de la ideea care e mai fundaş dintre Sorescu şi Mogoş şi aici eu cred că Mogoş”, declara Cornel Dinu, la primasport.ro.

România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României a fost eliminată de la turneul final din Germania

România – Olanda s-a terminat 0-3 în optimile EURO 2024. Tricolorii au luptat admirabil în meciul cu Olanda, dar nu au putut să facă faţă „Portocalei Mecanice”. România s-a oprit în optimile de finală de la EURO 2024. Gakpo şi Malen, o dublă, au marcat golurile partidei.

Din păcate, drumul României s-a oprit în meciul cu Olanda. România a câştigat grupa cu Belgia, Slovacia şi Ucraina, dar nu a putut face faţă naţionalei Olandei.

România: Niţă – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Mogoş – Stanciu, Marius Marin, Răzvan Marin – Man, Drăguş, Hagi

Rezerve: Moldovan, Târnovanu, Rus, 5, Nedelcearu, Alibec, Cicâldău, Pușcaș, Mihăilă, Olaru, Sorescu, Racovițan, Bîrligea, Şut

Selecţioner: Edi Iordănescu

Olanda: Verbuggen – Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake – Shouten, Simons, Reinjders – Malen, Depay, Gakpo

Rezerve: Flekken, Bijlow – Van de Ven, Blind, De Ligt, Geertruida, Maatsen, Wijnaldum, Veerman, Gravenberch, Frimpong, Bergwijn, Zirkzee, Weghorst, Brobbey

Selecționer: Ronald Koeman (61 de ani)

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:35

NEWS ALERTOFICIAL | Funsho Bamgboye a plecat de la Rapid! Echipa cu care tocmai a semnat atacantul nigerian

14:20

LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Marii Britanii! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, în AntenaPLAY

13:46

Andrei Raţiu, lovitura de Champions League încercată de Gigi Becali! Răspunsul primit de patronul FCSB de la fundaşul naţionalei

13:29

Cum arată echipa României pentru Jocurile Olimpice 2024! 107 sportivi tricolori din 18 discipline luptă pentru medalii la Paris

13:00

VIDEOS-au încheiat antrenamentele în Marelui Premiu al Marii Britanii la Formula 2. Calificările, ora 17:05, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

12:52

În centrul de greutate al Formulei 1 – analiza lui Adrian Georgescu

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și