Închide meniul

„E ca primul sărut pe care îl dau unei fete!” Florin Răducioiu, reacţie spumoasă când a aflat ce urmează pentru România

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2023, 10:18

Reclamă
„E ca primul sărut pe care îl dau unei fete! Florin Răducioiu, reacţie spumoasă când a aflat ce urmează pentru România

Florin Răducioiu cere un jucător de la Hagi la echipa naţională la EURO 2024

Florin Răducioiu, în vacanță / Instagram

Florin Răducioiu a avut o reacţie spumoasă când a aflat ce urmează pentru România, în 2024. FRF a programat un amical pentru naţionala tricoloră cu Columbia, înainte de Campionatul European. Disputa va avea loc în luna martie, în Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul l-a răscolit pe fostul atacant al naţionalei României. Răducioiu a marcat primul său gol la un Campionat Mondial chiar împotriva Columbiei. A înscris o „dublă” fabuloasă în victoria de răsunet de la Mondialul din 1994. Şi Gică Hagi reuşea atunci o „bijuterie” de gol, care a rămas în memoria fanilor naţionalei.

Florin Răducioiu, reacţie spumoasă când a aflat ce urmează pentru România

Răducioiu a făcut o comparaţie savuroasă când a fost întrebat despre meciul istoric de pe 18 iunie 1994.

Da, am citit despre amical. Ce simt? A fost primul gol pe care l-am înscris la Mondiale, visul meu… Columbia asta înseamnă pentru mine, e ca primul sărut pe care-l dai unei fete.

Îmi amintesc frica dinainte de meci… 80.000 de columbieni, mă întrebam: «Ce facem aici, Doamne? Ne dau ăștia 5!».

Reclamă

Nu putem uita golul fenomenului care a fost Gică Hagi. Mă uitam cum se ducea mingea… ca pe PlayStation!„, a declarat Florin Răducioiu la orangesport.ro.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI ROMÂNIA – COLUMBIA 3-1

Florin Răducioiu are în prezent 53 de ani. A adunat 40 de selecţii la reprezentativa tricoloră, perioadă în care a marcat 21 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3

România va întâlni Columbia în al doilea meci de pregătire pentru EURO 2024!

România va întâlni Columbia în al doilea meci de pregătire pentru EURO 2024! Pe Metropolitano din Madrid, stadionul celor de la Atletico, „tricolorii” vor întâlni naţionala Columbiei.

Partida cu sud-americanii va avea loc după primul meci amical programat de România cu Irlanda de Nord de la Bucureşti, de pe 22 martie. Meciul cu Columbia din capitala Spaniei va avea loc pe 26 martie.

Potrivit frf.ro, decizia ca meciul amical cu Columbia din luna martie să se joace în Spania a fost luată pentru ca românii din străinătate să aibă ocazia de a susţine naţionala României. Informaţiile legate despre biletele la această partidă vor fi anunţate ulterior, potrivit Federaţiei Române de Fotbal:

„Pentru cel de-al doilea joc s-a ales Spania ca locație din dorința de a aduce Echipa Națională aproape de suporterii din străinătate ca o recunoștință pentru susținerea oferită de aceștia în meciurile din preliminariile pentru EURO 2024”, a anunţat FRF.

17 iunie: ROMÂNIA – Play-off B (Munchen, 16:00), Belgia – Slovacia (Frankfurt, 19:00)
21 iunie: Slovacia – Play-off B (Dusseldorf, 16:00)
22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln, 22:00)
26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19:00), Play-off B – Belgia (Stuttgart, 19:00)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și