Închide meniul

România va întâlni Columbia în al doilea meci de pregătire pentru EURO 2024! Când şi unde va avea loc amicalul

Alex Masgras Publicat: 14 decembrie 2023, 16:51

Reclamă
România va întâlni Columbia în al doilea meci de pregătire pentru EURO 2024! Când şi unde va avea loc amicalul

România a anunţat al doilea meci de pregătire pentru EURO 2024

Jucătorii României sărbătorind golul marcat de Denis Alibec în meciul cu Elveţia / Hepta

România va întâlni Columbia în al doilea meci de pregătire pentru EURO 2024! Pe Metropolitano din Madrid, stadionul celor de la Atletico, „tricolorii” vor întâlni naţionala Columbiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida cu sud-americanii va avea loc după primul meci amical programat de România cu Irlanda de Nord de la Bucureşti, de pe 22 martie. Meciul cu Columbia din capitala Spaniei va avea loc pe 26 martie.

România va întâlni Columbia în al doilea meci de pregătire pentru EURO 2024!

Potrivit frf.ro, decizia ca meciul amical cu Columbia din luna martie să se joace în Spania a fost luată pentru ca românii din străinătate să aibă ocazia de a susţine naţionala României. Informaţiile legate despre biletele la această partidă vor fi anunţate ulterior, potrivit Federaţiei Române de Fotbal:

„Pentru cel de-al doilea joc s-a ales Spania ca locație din dorința de a aduce Echipa Națională aproape de suporterii din străinătate ca o recunoștință pentru susținerea oferită de aceștia în meciurile din preliminariile pentru EURO 2024”, a anunţat FRF.

Programul României la EURO 2024

Reclamă

Reacţia lui Răzvan Burleanu după ce s-a spus că este susţinut pentru a deveni preşedintele UEFA!

Răzvan Burleanu a oferit declaraţii astăzi, după ce s-a spus că este susţinut pentru a deveni preşedintele UEFA.

Burleanu a negat că ţinteşte o asemenea funcţie. Presa britanică scria că David Gill l-ar susţine pe Răzvan Burleanu pentru a-l înlocui pe Aleksander Ceferin la următoarele alegeri pentru preşedinţia UEFA.

„Cum a apărut această informaţie nu ştiu să vă spun că nu sunt în spatele acestui articol. Deşi îl citesc frecvent pe Miguel Delaney de la The Independent, dar nu am niciun contact cu el, deşi îl apreciez foarte mult ca jurnalist. Sunt un tip sincer şi voi fi la fel de sincer cu dumneavoastră şi astăzi.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de faţă nu am un plan în ceea ce priveşte acest scenariu care a fost vehiculat în presa internaţională (n.r: că este susţinut pentru funcţia de preşedinte al UEFA).

Mă bucur în acelaşi timp să văd prietenia şi aprecierea foarte multor preşedinţi şi secretari generali din federaţiile europene. Iar acest lucru, pentru mine, contează cel mai mult, mai ales atunci când vorbim de federaţii relevante la nivel european şi internaţional.

Poate acesta este şi motivul pentru care, de-a lungul timpului, am beneficiat de susţinerea acestor federaţii pentru a ocupa anumite funcţii, diferite poziţii la nivel internaţional. Diferite grupuri de lucru, diferite comisii şi din 2021 inclusiv acest statut de membru în Consiliul FIFA, care e ocupat pentru prima oară în istorie de un român.

Şi pe de altă parte, mă bucur că sunt şi cel mai tânăr membru al Consiliului FIFA. Mi-aş dori ca acest lucru să inspire generaţia tânără mai ales din România. Cu ei până acum într-un dialog deschis. Fiindcă chiar se poate să vii din România şi să reuşeşti la nivel internaţional”, a declarat Răzvan Burleanu.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” 14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 Vezi toate știrile
Citește și