Închide meniul

„Echipa naţională nu se refuză!” Cornel Dinu îl contrazice pe Gică Hagi: „Cu orice risc aş fi acceptat să vin! Şi viaţa dacă ţi-o dai este prea puţin!”

Dragoș Vasile Publicat: 23 noiembrie 2021, 18:22

Reclamă
„Echipa naţională nu se refuză! Cornel Dinu îl contrazice pe Gică Hagi: „Cu orice risc aş fi acceptat să vin! Şi viaţa dacă ţi-o dai este prea puţin!

Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo

Cornel Dinu / Hepta

Cornel Dinu îl contrazice pe Gică Hagi după ce a refuzat echipa naţională

Cornel Dinu nu este de acord cu Gică Hagi, care a refuzat recent echipa naţională din cauza faptului că este patron la Farul Constanţa. „Procurorul” este convins că „Regele” trebuia să accepte propunerea lui Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Echipa naţională nu se refuză. Şi în momentul în care, indiferent de situaţie, pentru echipa naţională sau de o echipă de care eşti legat, intri în foc indiferent de situaţie. Hagi s-a ofertat de câteva ori, toată lumea a mizat pe venirea lui la echipa naţională, sigur că postura nu era delor uşoară, chiar dacă era un proiect pe 4 ani. Am impresia că Hagi nu a vrut să rişte. Este mai mare linişte acum în Dobrogea.

Cu orice risc aş fi acceptat să vin la echipa naţională, să aduc bucurie, să fac tot ce depinde de mine să am conştiinţa curată că am făcut lucruri imense că jucător şi că ar trebui să le fac şi ca antrenor. Când ţi se oferă posibilitatea să faci ceva pentru ţara ta, fotbalistic sau oricum, şi viaţa dacă ţi-o dai este prea puţin. Şansele erau simple. Lumea tot îl respecta”, a spus Cornel Dinu pentru telekomsport.ro.

Gică Hagi a răbufnit după scandalul dintre jucătorii „Generaţiei de Aur”

Gică Hagi a răbufnit după scandalul provocat de refuzul de a prelua echipa naţională. Florin Prunea l-a jignit pe Ilie Dumitrescu şi a explicat că Generaţia de Aur nu e formată doar din Hagi, Petrescu şi Dumitrescu. „Regele” nu a intrat în polemică cu fostul portar al naţionalei.

„Am văzut comentarii, am făcut extraordinar de bine că nu am acceptat propunerea. Preşedintele a dorit să preiau echipa naţională. Nu am vrut să fac nicio concesie, a fost destul de clar. Nu am fost ofertat de 3 ori, a mai fost o discuţie mică. S-a discutat vag o dată, înainte de Cosmin Contra. Am şi zis, s-a discutat, fără să se ducă atât de departe.

Reclamă

Atunci am spus acelaşi lucru pe care l-am spus şi acum. A insistat preşedintele să sunăm avocaţii. Am zis că nu se poate. Am spus că sunt un tip care nu aduce confuzie. Îmi doresc să antrenez o echipă naţională, dar nu pot să fac asta dacă nu îmi vând acţiunile. Nu se poate. Am onorat invitaţia unui preşedinte, dar v-aţi dus prea departe cu comentariile.

Concret, m-am întâlnit cu preşedintele. Fiecare poate spune ce doreşte, fiecare din generaţia noastră are personalitate. Am vrut să mă întâlnesc cu el. Patru ore, am discutat despre fotbal, despre ce îşi doreşte. I-am spus că România are antrenori foarte buni. E generaţia care a crescut în anii 80-90. Sunt jucători buni, de perspectivă. Nu i-am dat nume de antrenori. Nu voi face asta niciodată. Eu mi-am zis părerea şi de faţă cu dânsul. Obiectivul cel mare este de a face o echipă mare”, a spus Hagi, la Digi Sport.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină Vezi toate știrile
Citește și