Închide meniul

Echipa pregătită de Edi Iordănescu pentru Israel – România, meciul crucial pentru calificarea la EURO 2024

Dan Roșu Publicat: 18 noiembrie 2023, 15:24 / Actualizat: 18 noiembrie 2023, 16:35

Reclamă
Echipa pregătită de Edi Iordănescu pentru Israel – România, meciul crucial pentru calificarea la EURO 2024

Echipa pregătită de Edi Iordănescu pentru Israel - România

Edi Iordănescu, în timpul intonării imnului României / Profimedia Images

Echipa pregătită de Edi Iordănescu pentru Israel – România, meciul care ne poate duce la EURO 2024, aduce o singură schimbare față de meciul cu Belarus, ultimul test cu adevărat împortant, înaintea disputei de azi, din Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, singura modificare e și una forțată, după accidentarea lui Dennis Man. Atacantul Parmei va fi înlocuit cu Ianis Hagi, care a primit destule minute și la echipa de club, după împrumutul de la Rangers la Alaves.

Echipa pregătită de Edi Iordănescu pentru Israel – România

O dilemă a selecționerului Edi Iordănescu o reprezintă flancul stâng al atacului, acolo unde Denis Drăguș pare că le-a luat față lui Florinel Coman și Valentin Mihăilă. Rămâne însă de văzut dacă Edi nu va prefera un jucător care să îl ajute și pe Bancu mai mult, în faza defensivă, putându-se baza astfel pe dispunerea la efort a lui Mihăilă. O altă decizie va fi luată în atac între Denis Alibec și George Pușcaș, primul fiind totuși favorit.

În apărare, situația este clară, Horațiu Moldovan a câștigat lupta cu Ionuț Radu și îi va avea în fața sa pe Andrei Rațiu, Radu Drăgușin, Andrei Burcă și Nicușor Bancu. Cei 3 de la mijloc vor fi Răzvan Marin, Vladimir Screciu și Nicolae Stanciu, iar atacul va fi format din Ianis Hagi, George Pușcaș și Denis Drăguș (Florinel Coman, Valentin Mihăilă).

Jucătorii lăsați de Edi Iordănescu în afara lotului pentru Israel – România

Oficialii UEFA au publicat lotul de jucători pentru partida dintre Israel și România. Astfel, potrivit listei respective, Edi Iordănescu a ales să nu se bazeze pe serviciile lui Bogdan Racovițan, Andrei Artean, Marius Ștefănescu și Florin Tănase. Cei 4 fotbaliști vor vedea din tribună partida care poate duce România la Campionatul European din 2024.

Reclamă

Pentru a se califica la Campionatul European din 2024, elevii lui Edi Iordănescu au nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate la meciul cu Israel. Partida se va juca la Felcsut, în Ungaria, pe stadionul „Pancho Arena”, casa formației Puskas Akademia.

Lotul României pentru partida cu Israel

PORTARI

Horaţiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 7/0), Florin NIŢĂ (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ionuţ RADU (Bournemouth | Anglia, 4/0);

Reclamă 4 / 0/3

FUNDAŞI

Andrei RAŢIU (Rayo Vallecano | Spania, 13/1), Vasile MOGOŞ (CFR Cluj, 4/0), Radu DRĂGUŞIN (Genoa | Italia, 11/0), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 23/1), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 18/1), Nicuşor BANCU (Universitatea Craiova, 32/2), Andres DUMITRESCU (Slavia Praga | Cehia, 0/0);

MIJLOCAŞI

Marius MARIN (Pisa | Italia, 13/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 3/0), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 50/3), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 33/4), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 64/14), Darius OLARU (FCSB, 14/0), Olimpiu MORUŢAN (Ankaragucu | Turcia, 13/1), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 29/3), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 16/4), Florinel COMAN (FCSB, 10/1);

ATACANŢI

Denis DRĂGUŞ (Gaziantep | Turcia, 6/2), George PUŞCAŞ (Genoa | Italia, 38/10), Denis ALIBEC (Muaiter | Qatar, 35/4).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și