Închide meniul

Israel – România LIVE TEXT | Cine va încerca să închidă poarta naţionalei! A câştigat lupta pentru postul de titular

Bogdan Stănescu Publicat: 18 noiembrie 2023, 12:32

Reclamă
Israel – România LIVE TEXT | Cine va încerca să închidă poarta naţionalei! A câştigat lupta pentru postul de titular

Cine va încerca să închidă poarta naţionalei la meciul cu Israel!

Horaţiu Moldovan şi Ionuţ Radu în poarta naţionalei / colaj Profimedia Images

Israel – România LIVE TEXT | S-a aflat cu o certitudine de 100% cine va fi în poartă la meciul ce ne poate duce la EURO 2024. Cu un egal, România va merge la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel care va încerca să închidă poarta naţionalei este Horaţiu Moldovan. El a câştigat „lupta” cu goalkeeper-ul lui Bournemouth, Ionuţ Radu.

Israel – România LIVE TEXT | Cine va încerca să închidă poarta naţionalei la meciul care ne poate duce la EURO!

Horaţiu Moldovan a devenit portarul titular al naţionalei României chiar în mandatul lui Edi Iordănescu.

După retragerea lui Tătăruşanu, Moldovan s-a impus între buturile naţionalei, chiar dacă şi portarul FCSB-ului, Ştefan Târnovanu, ţintea postul de titular.

Evoluţiile bune ale lui Moldovan din poarta Rapidului şi de la echipa naţională l-au adus într-o poziţie foarte bună pentru un transfer în afară.

Reclamă

Florin Prunea a dezvăluit că Horaţiu Moldovan are o clauză foarte mică la Rapid, şi este de părere că, în cazul în care România se va califica la EURO, portarul va prinde un transfer la o echipă de top.

Fostul internaţional a mai declarat că giuleştenii vor fi cu siguranţă nevoiţi să-şi caute un nou portar. Prunea e convins că Rapid nu îl va mai putea ţine mult în echipă pe Moldovan.

Contractul lui Horaţiu Moldovan cu Rapid expiră în vara lui 2025. În prezent, portarul de 25 de ani este cotat la două milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu știu cât îl mai poate ține Rapid”

„(n.r. ești mulțumit de el?) Foarte mulțumit! El și-a câștigat pe drept tricoul echipei naționale la început și după aceea cel de titular. Toată lumea mă întreabă, chiar și azi m-a sunat cineva: «Domn’e, dar crezi că se impune schimbarea lui Horațiu Moldovan?». Asta nu e o întrebare serioasă din punctul meu de vedere. Eu cred că este portarul numărul 1 în momentul de față, este într-o formă foarte bună și chiar dacă nu e un portar cu multe jocuri la echipa națională a dovedit în aceste preliminarii că e într-o creștere fantastică.

Eu nu știu cât îl mai poate ține Rapid, sincer. Are și o clauză de reziliere, din câte știu, destul de mică. Eu cred că dacă echipa națională se va califica el va face pasul spre o echipă, la vară… (n.r. eventual și dacă face un turneul final bun la începutul verii…) Va avea o echipă de top! Rapid trebuie să își caute portar, pentru că îl va pierde. Îl va vinde, cred, foarte repede”, a declarat Florin Prunea, conform prosport.ro.

Radu Drăguşin, tot mai aproape de un super-transfer! 3 forţe din Anglia se bat pe semnătura tânărului star al naţionalei

Radu Drăguşin este tot mai aproape de un super-transfer! Acum, 3 formații importante din Anglia se luptă pentru transferul tânărului fotbalist, care a impresionat în tricoul celor de la Genoa. Anunțul a venit chiar înainte de duelurile echipei naționale, care are șanse mari de calificare la EURO 2024, care va avea loc în Germania.

Potrivit informațiilor oferite de jurnaliștii de la BBC, Radu Drăgușin a intrat în atenția a trei mari cluburi din Anglia. Este vorba despre Arsenal, Tottenham și Newcastle. Aceste formații i-ar fi contactat deja pe cei de la Genoa pentru a vedea în ce condiții s-ar putea realiza un viitor transfer.

În mod obiectiv, cea mai bună alegere pentru Drăgușin ar fi Newcastle, având în vedere că cei de la Tottenham și Arsenal au deja jucători foarte valoroși în linia defensivă, iar astfel românului i-ar fi mult mai greu să se impună în prima echipă.

În apărarea „Coțofenelor” principalii fundași sunt Lascelles, Schar și Dummett, care au trecut deja de 30 de ani și au avut, de-a lungul timpului, mai multe probleme medicale. Astfel, un transfer la Newcastle ar putea fi benefic pentru tânărul star al echipei naționale conduse de Edi Iordănescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și