Închide meniul

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

Bogdan Stănescu Publicat: 21 iunie 2024, 21:49

Reclamă
Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon!

Edi Iordănescu la conferinţa de presă

Edi Iordănescu a transmis un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Selecţionerul naţionalei a făcut apel să nu mai fie discutat subiectul viitorului său decât după EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a negat că ar fi avut o astfel de ofertă. Totodată, a subliniat că nu l-ar fi interesat nicio ofertă, el concentrându-se pe turneul final din Germania.

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

Nu am nicio ofertă, absolut nicio ofertă. Dacă cineva ar fi fost interesat de mine, nu m-ar fi interesat pe mine. E un subiect pe care, vă implor, să nu îl mai deschidem atât timp cât suntem aici. Ne întoarcem acasă și avem timp să discutăm de toate, dar ne place aici și vrem să mai stăm, așa că trebuie să mai așteptați pentru discuția asta.

Gândul meu e doar la echipa națională! Referitor la jocul de mâine, trbeuie să fim foarte eficienți, pragmatici, dar foarte exacți și echilibrați pe toate momentele jocului”, a spus Edi Iordănescu în conferinţa de presă de astăzi.

România – Belgia, la EURO 2024 | Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru alte domenii”

România – Belgia, la EURO 2024 | Selecţionerul naţionalei, Edi Iordănescu, a vorbit despre duelul cu Belgia de la Campionatul European.

Reclamă
Reclamă 4

România – Belgia e sâmbătă, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Tricolorii încearcă să îşi păstreze primul loc în grupă, pe care îl ocupă înaintea duelului cu De Bruyne şi Lukaku.

A fost ușor de gestionat euforia pentru că ne-am construit un mod de lucru, avem un anumit climat, avem băieți de caracter, cu echilibru și profesioniști. Și avem modul nostru de a face lucrurile.

Era normal să avem o euforie, dar după meci am ajuns la hotel, am cinat și ne-am odihnit. Ne-am recuperat fizic și mental, a fost un consum mare, și apoi a urmat procesul de pregătire, care a mers așa cum ne-am dorit.

Reclamă

Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru sport și pentru alte domenii.

După primul joc mi s-a părut că românii s-au alăturat din nou echipei naționale, că acest rezultat a adunat poporul, am simțit încredere, unitate, speranță și bucurie. Asta ne motivează.

„Intrăm în teren cu gândul de a câștiga meciul”

Suntem gata să dăm ce avem mai bun, acest grup dă totul. Asta îmi doresc și pentru jocul cu Belgia. Suntem pregătiți pentru orice, dar intrăm în teren cu gândul de a câștiga meciul și de a da totul. Sperăm ca la final să fim fericiți. Dacă vom fi calificați, vom putea gestiona mai bine și meciul cu Slovacia. Dar să o luăm pas cu pas.

Ne studiem foarte bine adversarul. Dacă suntem aici, înseamnă că am făcut-o bine până acum. Am studiat Belgia, am studiat-o în campania de calificare, dar și înainte de campanie pentru a vedea schimbările. Am studiat foarte bine și jocul cu Slovacia. Orice jucător poate face diferența. Trebuie să fim eficienți, pragmatici și echilibrați.

Ne dorim calificarea, vrem să ieșim din grupă. O luăm pas cu pas. Dacă un punct ne va fi suficient, e binevenit. Dar vrem să scoatem cât mai mult, chiar dacă suntem conștienți de valoarea adversarului.

„Vorbim de o provocare la un nivel superior. E echipa de pe locul 3 mondial”

(n.r.: despre diferenţa dintre Belgia şi Ucraina) Nu îmi place să fac comparații între echipe. Mâine vorbim de o nouă provocare, la un nivel superior, dacă ținem cont de context. E echipa de pe locul 3 mondial, dar care are mare nevoie de puncte. E o provocare, dar asta ne doream. Asta îți oferă EURO, adversari tari.

Mâine trebuie să ne ridicăm, să fim exacți, eficienți și să propunem fotbalul pe care îl putem juca. Entuziasm, încredere și energie bună avem. Eu le-am transmis jucătorilor un mesaj de echilibru.

Eu am condamnat de-a lungul timpului stările astea diametral opuse. Trebuie să ai mereu echilibru și să crezi mereu în drumul tău. Noi am crezut mereu în munca noastră. Procesul e la fel de important ca rezultatul, Dacă procesul e unul corect, vine și rezultatul. Lumea analizează doar rezultatul, dar în spate e multă muncă. Mă bucur de un grup foarte bun, care mă ajută foarte mult.

Cu siguranță trebuie să avem o strategie, sunt factori pe care nu-i poți influența. Am avut o zi în plus de odihnă, față de ce aveam în preliminarii. Veți vedea mâine ce schimbări vor fi, multe nu vor fi pentru că am avut destul timp pentru a ne recupera”, a declarat selecţionerul României, Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Florinel Coman a dezvăluit cel mai important moment din istoria recentă a naționalei

Florinel Coman a dezvăluit cel mai important moment din istoria recentă a naționalei. „Mbappe de România” a vorbit despre un moment „cheie” din preliminariile pentru EURO 2024.

Este vorba despre partida cu Elveția, din deplasare. Atunci, tricolorii s-au văzut conduși cu scorul de 0-2, iar meciul părea că se întreaptă spre o victorie a gazdelor.

„La pauza meciului cu Elveția când eram conduși cu 2-0 și a intrat Mihăilă de pe banca și s-a făcut 2-2, atunci s-a născut o nouă generație.

Presiunea se simte, dacă nu ai presiune, nu ești unde trebuie. Avem un grup foarte frumos. Am discutat cu toții să continuăm povestea, că e una frumoasă.

E frumos (n.r. – să lucreze cu Edward Iordănescu). E un antrenor bun, cu multe calități. Ne dă încredere, știe cum să ne motiveze, e un profesionist desăvârșit.

Dânsul are un merit foarte mare pentru acestă calificare și pentru acest rezultat (n.r. – 3-0 cu Ucraina)”, a spus Florinel Coman, într-un interviu pentru UEFA, potrivit frf.tv.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:43

Edi Iordănescu, în TOPUL selecționerilor de la EURO 2024! I-a depășit pe Luciano Spaletti și Didier Deschamps

18:38

Verdictul specialistului la faza penalty-ului obţinut de Ianis Hagi cu Slovacia: „I-am auzit pe alţii că au spus asta!”

18:13

Gabriela Ruse și Anca Totoni, pe tabloul principal de la Wimbledon! Calificare de senzație pentru cele două românce

17:56

Olandezii, derapaj la adresa lui Radu Drăgușin înainte de meciul cu România: „Stil feminin!”

17:27

VideoAlexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iunie

17:25

Primul arbitru „dat afară” de la EURO 2024! UEFA nu a avut milă! E OUT după meciurile din faza grupelor

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și