Închide meniul

Edi Iordănescu a făcut lumină! „A fost vinovat Andrei Ivan la primul gol primit?”. Ce a spus selecţionerul, după Israel – România 2-2

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 martie 2022, 11:17

Edi Iordănescu a făcut lumină! „A fost vinovat Andrei Ivan la primul gol primit?. Ce a spus selecţionerul, după Israel – România 2-2

Edi Iordănescu, anunţ înainte de România - Finlanda

Edi Iordănescu este selecționerul naționalei României / ALEX NICODIM / MEDIAFAX FOTO

Edi Iordănescu a rămas fără victorie pe banca naţionalei României, după remiza cu Israel, scor 2-2. La finalul meciului, noul selecționer a lămurit problema de la primul gol încasat de „tricolori”, în prim-plan cu Andrei Ivan și Alex Cicâldău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a încheiat la egalitate meciul amical cu Israel, scor 2-2, iar Edi Iordănescu a rămas fără victorie la cârma naționalei noastre.

Edi Iordănescu, întrebat dacă îl consideră vinovat pe Andrei Ivan pentru primul gol primit în Israel – România 2-2

„Tricolorii” au condus cu 2-0 la pauză după o prestație excelentă, dar lucrurile s-au schimbat la 180 de grade în repriza a doua. Naționala Israelului a restabilit egalitatea prin golurile marcate de Munas Dabbur în minutele 57, respectiv 85.

La primul gol al gazdelor, Dabuur a reluat cu capul după ce a fost scăpat complet din marcaj. Principalii vinovați au fost considerați Andrei Ivan și Alex Cicâldău, care s-au invitat unul pe celălalt să-l blocheze pe atacantul israelian.

La finalul partidei de la Netanya, Edi Iordănesu a fost întrebat dacă îl consideră vinovat pe Ivan, care se afla mai aproape de Dabbur în momentul execuției. Selecționerul a explicat că a stabilit la echipă un marcaj de tip zonal, nu om la om.

Reclamă

„Nu avea sarcina (n.r. – Andrei Ivan) să îl marcheze (n.r. – pe Dabbur) pentru că am făcut marcaj zonă și nu om la om, dar e adevărat că am spus că m-a deranjat că am primit gol pe un moment static.

Vom analiza, vom trage concluziile și vom fi pregătiți ca în campanie să facem în așa fel încât astfel de lucruri să nu se mai întâmple. E bine că avem anumite răspunsuri, mi-aș fi dorit să fie mult mai multe, dar, cum am spus, circumstanțele au fost extrem de grele pentru noi și de aceea eu salut efortul echipei.”, a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Iordănescu cere susţinerea fanilor după Israel – România 2-2

Iordănescu Jr a pus rezultatul pe seama problemelor uriaşe de efectiv cu care s-a confruntat în ultimele zile. Numai trei titulari din partida cu Grecia au jucat încă din primul minut şi la Netanya.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul naţionalei României a făcut dezvăluiri din interior şi anunţă că, fără sprijin total din partea suporterilor, există riscul să mai ratăm o calificare. Tricolorii nu s-au mai calificat la Campionatul Mondial din 1998 şi din 2016 la Campionatul European.

Am văzut că a fost un val destul de negativ în jurul echipei şi vă fac o mărturisire din interior, chiar dacă nu îmi place să fac asta. O spun, o folosiţi cum credeţi, dacă credeţi, dar eu o fac şi îmi asum ce spun. Acest grup are nevoie de la voi de suport! Are nevoie ca lumea să facă un front comun, să fim mai pozitivi, să încercăm să-i ajutăm dacă vrem să mergem la un turneu final. Dacă nu, există posibilitatea să mai ratăm o calificare şi să o luăm de la capăt la fel.

Nu vreau să mă compătimească nimeni, ştiu unde am venit şi să îmi asum totul. Dar să vorbim despre selecţioner, indiferent cine ar fi fost el dacă nu aş fi fost eu aici, după 4 zile când am schimbat faţa echipei, când jumătate din jucători erau bolnavi prin camere… în 4 zile putem să creem ocazii de joc şi automatisme, impulsuri?! Sigur, s-au făcut anumite lucruri, am moştenit lucruri bune. Îi mulţumesc lui Mirel, îi mulţumesc lui Cosmin, dar dacă nu ne-am calificat înseamnă că avem în continuare de muncă„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă
Recomandări
  • Israel – România 2-2, în al doilea meci al lui Edi Iordănescu
  • Ce a spus selecționerul despre greșeala de la primul gol primit

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat 23:50 VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia 23:45 Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă” 23:30 Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico 23:13 EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile” 22:27 VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” Vezi toate știrile
Citește și