Închide meniul

Israel – România | Andrei Ivan şi Alexandru Cicâldău au greşit la golul marcat de Dabbur. Edi Iordănescu i-a scos imediat de pe teren

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 martie 2022, 22:24

Israel – România | Andrei Ivan şi Alexandru Cicâldău au greşit la golul marcat de Dabbur. Edi Iordănescu i-a scos imediat de pe teren

Andrei Ivan e cu gândul doar la meciurile naţionalei României

Andrei Ivan are planuri mari la naţionala României | Profimedia

Israel – România. Naţionala lui Edi Iordănescu a făcut o primă repriză perfectă. Cicâldău şi Dennis Man au marcat primele goluri din mandatul lui Edi Iordănescu la naţională. În a doua repriză, Israelul a jucat mai bine şi, în minutul 57, Dabbur a marcat cu o lovitură de cap din interiorul careului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golgheterul Israelului a scăpat din marcajul lui Andrei Ivan şi a trimis imparabil pentru Niţă. Nici Cicâldău nu s-a apărat cum trebuie. Reacţia lui Edi Iordănescu a venit imediat. Selecţionerul i-a înlocuit pe cei doi cu Denis Alibec, respectiv Mihai Bordeianu.

Alexandru Cicâldău a marcat primul gol în mandatul lui Edi Iordănescu

Valentin Mihăilă a semnat prima mare ocazie în meciul cu Israel. Fotbalistul lui Atalanta a driblat un adversar şi l-a încercat pe Marciano cu un şut puternic, la colţul lung, din interiorul careului.

Mihăilă nu a reuşit să înscrie, dar Alexandru Cicâldău „a spart gheaţa” în mandatul noului selecţioner. Dennis Man i-a trimis o pasă lungă mijlocaşului lui Galatasaray, care l-a învins pe portarul advers şi a reuşit primul gol din era Iordănescu. Faţă de meciul cu Grecia, Edi Iordănescu a făcut 8 schimbări în echipa de start. Florin Niță, Vlad Chiricheș și Alexandru Cicâldău sunt singurii „supravieţuitori” în primul „11” al primei reprezentative.

Cristi Manea, Andrei Burcă și Alin Toșca sunt noutăţile din defensivă. La mijloc, Marius Marin şi Darius Olaru sunt jucătorii aleşi de Edi Iordănescu, alături de Alexandru Cicâldău. Valentin Mihăilă, Andrei Ivan şi Dennis Man sunt jucătorii cu care atacăm Israel.

Reclamă

Octavian Popescu este din nou rezervă. „Perla” FCSB a debutat la echipa naţională în meciul amical România – Grecia, scor 0-1, disputat pe stadionul din Ghencea. Tânărul de 19 de ani de la FCSB a avut parte de momente neplăcute după ce a intrat pe teren, în minutul 62.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Reclamă 4 / 0/3
  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și