Închide meniul

Edi Iordănescu a făcut un anunț clar după România – Slovenia 1-2: „Dacă nu aveam problemele astea, acum eram și noi în Qatar!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 noiembrie 2022, 23:35

Edi Iordănescu a făcut un anunț clar după România – Slovenia 1-2: „Dacă nu aveam problemele astea, acum eram și noi în Qatar!

Edi Iordănescu este selecționerul României

Profimedia

Edi Iordănescu a făcut un anunț clar după meciul amical România – Slovenia 1-2. Selecționerul „tricolorilor” consideră că lipsa de omogenitate de la prima reprezentativă și-a pus amprenta în mod negativ în partida de la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu își dorește să aibă continuitate la nivelul lotului, pentru „a crea o fundație” la naționala României.

Edi Iordănescu a făcut un anunț clar după România – Slovenia 1-2

Selecționerul României este convins că, fără aceste probleme de lot, naționala noastră ar fi reușit să se califice la Cupa Mondială din Qatar.

Edi Iordănescu a precizat că numărul mare de accidentări și refuzurile primite din partea cluburilor la convocări au cântărit enorm în evoluția echipei.

„Probleme avem, pentru că dacă n-am avea, am fi și noi acum în Qatar. Le avem, este important pentru mine că am răspunsuri. Le-am primit, știu unde suferim, știu unde trebuie să intervenim. Nu pot să spun acum că e ușor să schimbi lucruri de pe o zi pe alta.

Reclamă

Ieri a fost antrenamentul oficial și a fost singurul moment în care am avut tot grupul. Așa va fi mereu, dar când ai continuitate cu jucătorii ți-e mai ușor să pui o fundație, ți-e mai ușor să corectezi lucruri, să dezvolți lucruri și să creezi automatisme.

Dacă aveam jucătorii și nu aveam ghinioanele majore care continuă, cu accidentările și refuzurile de la club, era o cu totul altă acțiune. Încercam continuitatea, încercam să fim din nou eficienți și să mergem pe traiectoria bună pe care intrasem în septembrie”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă, după România – Slovenia 1-2.

Edi Iordănescu a tras concluzia, după înfrângerea cu Slovenia

Edi Iordănescu a tras concluzia, după meciul amical România – Slovenia 1-2. Selecționerul naționalei noastre consideră că partida de la Cluj a fost „un test foarte bun”, chiar dacă rezultatul nu îl mulțumește.

Reclamă 4 / 0/3

„Testul a fost foarte bun, chiar dacă rezultatul nu a fost unul pozitiv. Mă bucur că am avut posibilitatea să debutăm 5 jucători, într-un meci împotriva unei echipe de calibru, care a venit cu jucători care evoluează la un nivel foarte bun.

Au venit în formulă completă, eram în gardă, ne-am așteptat la asta. În prima repriză am fost timorați, s-a văzut că ne căutam, că nu avem chimie de joc. Au fost pe teren două echipe, una coerentă și alta care își căuta chimia și relațiile de joc. Din păcate, o greșeală individuală și o nesincronizare la golul 2 ne-au adus în dezavantaj.

În repriza a doua am văzut altceva, altă încredere. Am marcat un gol și nu cred că sunt subiectiv când spun că puteam obține cel puțin un egal.

Dacă ne uităm pe lot și pe context… dacă ne uităm că am avut un adversar care a venit complet, ne-am asumat asta. Ne-am asumat selecția și obiectivele. Echipa avea nevoie de încă un rezultat de moral, să legăm aceste rezultate pozitive, cu jucători tineri în componență.

Trebuie să tragem linie, vom analiza starea jucătorilor și eventualele probleme medicale. Căutăm un rezultat pozitiv și sper să-l găsim (n.r. – în Moldova). Există viitor și cred că ei pot face lucruri mai mari decât își pot închipui”, a declarat Edi Iordănescu, la Pro Arena.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și