Închide meniul
Video

Edi Iordănescu a mers la Liturghie înainte de România – Olanda! Selecţionerul, alături de staff-ul său la biserica din Wurzburg

Alex Masgras Publicat: 30 iunie 2024, 16:21

Reclamă

Edi Iordănescu a mers la Liturghie înainte de România - Olanda! Selecţionerul, alături de staff-ul său la biserica din Wurzburg

Edi Iordănescu / Antena Sport

Edi Iordănescu a mers la Liturghie înainte de România – Olanda. „Tricolorii” vor reveni la Munchen, acolo unde vor lupta pentru un loc în sferturile de finală la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României va pleca luni spre Munchen, iar Edi Iordănescu a vrut să profite duminică şi să meargă la o Biserică din Wurzburg, oraşul în care „tricolorii” au cantonamentul la acest turneu final.

Edi Iordănescu a mers la Liturghie înainte de România – Olanda! Selecţionerul, alături de staff-ul său la Biserica din Wurzburg

În cursul zilei de duminică, selecţionerul Edi Iordănescu a mers alături de staff-ul său la Sfânta Liturghie, la biserica din Wurzburg.

Mai multe persoane au asistat la slujba ţinută de părintele Ghelasie Păcurar, cel care a fost înaintea meciului cu Slovacia în cantonamentul echipei naţionale.

La finalul slujbei, Edi Iordănescu s-a fotografiat cu mai mulţi oameni prezenţi la biserică, după care s-a întors în cantonamentul naţionalei.

Reclamă
Reclamă 4

Detaliul remarcat la Edi Iordănescu, înainte de România – Olanda

Detaliul remarcat de Ştefan Iovan la Edi Iordănescu, înainte de partida dintre România şi Olanda. Fostul jucător a avut doar cuvinte de laudă la adresa selecţionerului, pentru cum a reuşit să-i motiveze pe jucători la EURO 2024.

Ştefan Iovan a declarat că Edi Iordănescu a reuşit să creeze o unitate în cadrul echipei naţionale, fapt care până în prezent nu a existat la nicio generaţie.

Fostul jucător al Stelei a declarat că „tricolorii” pot produce surpriza în duelul cu Olanda, prin spiritul şi curajul de care au dat dovadă până acum, la EURO 2024.

Reclamă

„Ce a reușit Edi Iordănescu să facă e că i-a făcut pe jucători să creadă că sunt mai buni decât cred ei că sunt, ceea ce e un lucru extraordinar. De aici vin din toate! A reușit să creeze o coeziune, o unitate care nu a existat la nicio generație până acum! Plus încrederea pe care le-a transmis-o jucătorilor noștri. E ceva fanstastic!

Olandezii au jucători care evoluează la echipe mai bune, la cluburi importante. Dar și noi avem acum această stare de spirit și curaj, care au crescut fantastic. Am demonstrat că, dacă alergăm cu toții și suntem uniți, nu mai contează unde joacă adversarii. Așa ar trebui să fie și cu olandezii.

Dacă toți au un singur gând, acela de a câștiga, atunci sunt șanse. Ai noștri au practicat un joc frumos, cel puțin în primul meci, cu Ucraina. Au avut șansa lor și în cel de-al doilea meci (n.r. – cu Belgia, 0-2), chiar dacă am avut ocazii de poartă mai puține”, a declarat Ştefan Iovan, conform gsp.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:07

Cum a fost descris Ianis Hagi de francezi, înainte de România – Olanda: „Continuă tradiţia familiei!”

11:06

Olandezii se tem de duelul cu România! Cum i-au numit pe tricolori, înaintea meciului din optimile EURO 2024

10:44

Aimee Diaconescu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 102 sportivi

10:18

Edi Iordănescu, bornă impresionantă în România – Olanda! Selecţionerul va intra în istoria naţionalei

9:49

Florin Niţă, ofertă de aproape un milion de euro, înainte de România – Olanda! Singura condiţie pusă pentru a semna contractul

9:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și