Închide meniul

Edi Iordănescu, avertizat de Florin Răducioiu chiar înainte să devină selecționerul României. „Să ne calificăm la EURO. Dacă nu vei reuși, te vor distruge!”. Mesaj și de la Gică Hagi: „Să vină fericirea!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 ianuarie 2022, 23:31

Edi Iordănescu, avertizat de Florin Răducioiu chiar înainte să devină selecționerul României. „Să ne calificăm la EURO. Dacă nu vei reuși, te vor distruge!. Mesaj și de la Gică Hagi: „Să vină fericirea!

Florin Răducioiu și Gică Hagi așteaptă numirea lui Edi Iordănescu

Hepta

Edi debutează oficial în luna iunie, în UEFA Nations League. Are ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2024 și a fost avertizat de unul dintre componenții Generației de Aur. Florin Răducioiu este convins că numai victoriile îl vor scăpa de critici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi și Florin Răducioiu, mesaje pentru Edi Iordănescu

O să fie o alegere bună când va califica naţională la Campionatul European din 2024. Important e să ne calificăm la EURO, atunci se va spune dacă e o alegere bună sau nu. Lumea trebuie judecată prin rezultate, e un antrenor tânăr, fără experienţă, am mai văzut asemenea experimente. Îi urez foarte mult succes, dar trebuie să fie judecat prin prisma rezultatelor, restul nu mai contează. Sunt baliverne de bar. Să-i dăm încredere, el ştie ce are de făcut.

(n.r. – Anghel Iordănescu) Poate să-i dea sfaturi, Edi nu a antrenat niciodată naţională, tatăl lui a obţinut cele mai mari rezultate cu echipa naţională. Cu siguranţă are acolo un om de încredere şi cred că îl va ajuta foarte mult. Şi nea Puiu a fost un antrenor care a câştigat multe, a obținut multe calificări, a fost imun la critici. Dacă Edi nu va reuşi, îl vor distruge din punct de vedere al criticilor, pentru că asta e meseria de antrenor„, a declarat Florin Răducioiu la telekomsport.ro.

Și „Regele” fotbalului românesc a avut o reacție după ce Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță i-au găsit înlocuitor lui Mirel Rădoi. Hagi a fost chiar prima opțiune a șefilor FRF, dar nu s-a ajuns la un numitor comun.

Nu știu, e confirmată (n.r. venirea lui Edi Iordănescu)? Când va fi… la câte s-au întâmplat, să îi lăsăm pe ei să vorbească. Suntem cu inima alături de orice antrenor inspirat, să facă o echipă competitivă și să producă calificări. Alea ne produc bucurii, să vină fericirea„, a precizat și Gică Hagi după Farul – FC U Craiova 1948 3-2.

Reclamă

Edi Iordănescu va fi validat marţi de Comitetul Executiv. Va fi cel de-al 44-lea selecționer din istoria naționalei României și va sta în premieră pe banca reprezentativei tricolore în amicalul cu Grecia, de pe 25 martie.

Edi Iordănescu va avea un contract pe doi ani și are ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2024. Dacă naționala României termină pe unul dintre primele două locuri grupa din Nations League, atunci înțelegerea se prelungește automat.

Programul României din Nations League

În direct pe as.ro, România şi-a aflat la jumătatea lunii decembrie adversarele din Grupe B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și