Închide meniul

Edi Iordănescu, declaraţii înainte de România – Belarus: „Nu-mi permit luxul să alint jucători!”

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2023, 13:20

Edi Iordănescu, declaraţii înainte de România – Belarus: „Nu-mi permit luxul să alint jucători!

Edi Iordănescu a vorbit despre Ianis Hagi

Edi Iordănescu, în timpul unei conferinţe/ Profimedia

  • Edi Iordănescu, declaraţii înainte de România – Belarus
  • Ce spune despre Andrei Ivan

Edi Iordănescu a oferit declaraţii, înainte de România – Belarus, a doua partidă a echipei naţionale din preliminariile EURO 2024. Selecţionerul a tratat subiectul legat de neconvocarea lui Andrei Ivan şi susţine că este conştient că unii jucători talentaţi au fost lăsaţi acasă, dar acest fapt poate fi cauzat de menatlitatea unora dintre ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a debutat cu dreptul în preliminariile EURO 2024, şi a învins în Andorra, cu scorul de 2-0, într-un meci care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” se pregătesc acum de duelul cu Belarus, care va fi marţi, de la ora 21:45, în format live text, pe AS.ro.

Edi Iordănescu, declaraţii înainte de România – Belarus

Edi Iordănescu a declarat că nu-şi permite să „alinte” unii jucători temperamentali la echipa naţională, ci are nevoie de unii care sunt cu picioarele pe pământ. Selecţionerul este conştient, de asemenea, de faptul că unele talente au fost lăsate acasă.

Reclamă

În privinţa lui Andrei Ivan, Edi Iordănescu a declarat că atacantul Universităţii Craiova este un jucător extrem de talentat, care are uşile deschise la echipa naţională.

„Sunt poate nişte talente pe care le-am lăsat pe dinafara. Iubesc talentul unor anumiţi jucători care nu sunt acum aici, dar le urăsc mentalitatea. Mesajul meu este că, dacă la cluburi jucătorii au un anumit statut, şi cei de acolo îşi permit să alinte, eu n-am timp să fac asta.

Reclamă

Nu-mi permit luxul să alint nişte jucători la echipa naţională, nu am timp în 4 zile. Cine vine cu toată puterea şi cu toată mentalitatea, vine. Cine nu, poate să fie talentat, poate să aibă valoare…riscăm să-l lăsăm pe dinafară. Ivan are foarte mult potenţial şi are uşile deschise la echipa naţională.

Dobre s-a hazardat atunci când a oferit declaraţiile respective, dar s-a impus în Portugalia şi a fost convocat. Fiecare trebuie să fie responsabil de ceea ce spune. El avea frustrări, supărări strânse, a fost echilibrat în discurs şi nu a fost egoist. Sunt jucători importanţi care ar fi putut să fie şi nu sunt aici. Ivan trebuie să demonstreze linia bună pe care o are în ultima perioadă, este pe o traiectorie bună”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergtoare duelului cu Belarus.

Mihai Stoichiţă, anunţ despre Andrei Ivan

Mihai Stoichiţă a comentat decizia selecţionerului Edi Iordănescu de a nu îii convoca pe Ianis Hagi, dar şi pe Andrei Ivan. În cazul atacantului de la Universitatea Craiova, Stoichiţă a spus că este decizia antrenorului.

Reclamă 4 / 0/3

Am înțeles că s-a reglat problema cu Ianis. Ianis va fi unul dintre pionii importanți ai naționalei României. Și cei de la Rangers, care fac o prognoză pentru sezonul următor, se bazează mult pe Ianis„, a spus Mihai Stoichiţă la digisport.ro.

Directorul tehnic de la FRF a vorbit despre neconvocarea lui Andrei Ivan, un alt subiect arzător. Stoichiţă a spus că aceasta a fost alegerea selecţionerului României.

„La Andrei Ivan asta este opțiunea antrenorului, nu comentez alegerea sa, asta e viața. Mi-a plăcut mult cum a vorbit Nicolae Stanciu, modul în care tratează situația, tonusul său… e bine că avem un grup unit.

Începutul acestor preliminarii sper să-l începem cu bine și să fie un lucru bun și pentru viitor. Nu dau pronosticuri, dar o singură idee mă animă, și anume că ne calificăm!„, a mai spus Stoichiţă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”