Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO Mihai Stoichiţă dă asigurări că Ianis Hagi va fi om de bază la naţională! Anunţ despre Andrei Ivan: „Este opţiunea antrenorului!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 martie 2023, 23:16

Andorra – România LIVE VIDEO Mihai Stoichiţă dă asigurări că Ianis Hagi va fi om de bază la naţională! Anunţ despre Andrei Ivan: „Este opţiunea antrenorului!

Mihai Stoichiţă a dat asigurări că Ianis Hagi va fi jucător de bază la naţionala României

Mihai Stoichiţă / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Andorra – România LIVE VIDEO Mihai Stoichiţă dă asigurări că Ianis Hagi va fi om de bază la naţională. Mihai Stoichiţă a comentat decizia selecţionerului Edi Iordănescu de a nu îii convoca pe Ianis Hagi, dar şi pe Andrei Ivan. În cazul atacantului de la Universitatea Craiova, Stoichiţă a spus că este decizia antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă a dat asigurări că, în ciuda polemicii legată de neconvocarea lui Ianis Hagi, fiul „Regelui” este considerat un pilon de bază pentru proiectul lui Edi Iordănescu de la naţionala mare.

Andorra – România LIVE VIDEO Mihai Stoichiţă dă asigurări că Ianis Hagi va fi om de bază la naţională

„E important să câștigăm, lucru care e perfect normal Am văzut atâtea comentarii, dar nu trebuie să spunem că nu putem să câștigăm în Andorra. Selecțiile nu le comentez, pentru că nu le fac eu.

Am înțeles că s-a reglat problema cu Ianis. Ianis va fi unul dintre pionii importanți ai naționalei României. Și cei de la Rangers, care fac o prognoză pentru sezonul următor, se bazează mult pe Ianis„, a spus Mihai Stoichiţă la digisport.ro.

Directorul tehnic de la FRF a vorbit şi despre neconvocarea lui Andrei Ivan, un alt subiect arzător. Stoichiţă a spus că aceasta a fost alegerea selecţionerului României.

Reclamă

La Andrei Ivan asta este opțiunea antrenorului, nu comentez alegerea sa, asta e viața. Mi-a plăcut mult cum a vorbit Nicolae Stanciu, modul în care tratează situația, tonusul său… e bine că avem un grup unit.

Începutul acestor preliminarii sper să-l începem cu bine și să fie un lucru bun și pentru viitor. Nu dau pronosticuri, dar o singură idee mă animă, și anume că ne calificăm!„, a mai spus Stoichiţă.

Andorra – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, răspuns clar în privința lui Ianis Hagi

Edi Iordănescu a oferit un răspuns clar în privința lui Ianis Hagi. Fotbalistul de la Rangers nu a fost convocat pentru meciurile cu Andorra și Belarus, iar Gică Hagi și-a exprimat public nemulțumirea pentru această situație.

Reclamă 4 / 0/3

Andorra – România este primul meci și va putea fi urmărit în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la 21:45. România – Belarus e pe 28 martie, de la ora 21:45.

„Nu pot comenta despre jucători care nu sunt acum aici cu noi, cu tot respectul pentru fiecare dintre nume. Oricine are ușile deschise la echipa națională, dar focusul acum este doar pe joc. Am avut o poziție suficient de clară. Ar fi lipsă de respect din partea mea pentru fotbaliștii mei ca eu să vorbesc despre jucători care nu sunt acum aici.

Responsabilitatea este a mea, decizia este a mea. După ce se va termina această acțiune, vom analiza jocurile și apoi mă voi apleca un pic și pe ce s-a discutat în spațiul public pentru că momentan nu mi-am permis să mă ocup de asta.

Mi se pare că avem „calitatea” asta să creăm foarte multă presiune artificială. Această presiune nu îi face bine echipei naționale. Așa cum am spus, decizia este a mea pentru că și responsabilitatea este a mea. Eu hotărăsc”, a declarat Edi Iordănescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Andorra.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și