Închide meniul

Presa din Israel anunţă că şi meciul cu Kosovo s-a amânat. Când s-ar putea juca ultimul meci din grupa României

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 octombrie 2023, 10:49

Reclamă
Presa din Israel anunţă că şi meciul cu Kosovo s-a amânat. Când s-ar putea juca ultimul meci din grupa României

Presa din Israel anunţă că şi meciul cu Kosovo s-a amânat

Profimedia

Presa din Israel anunţă că şi meciul cu Kosovo s-a amânat, din cauza războiului care a izbucnit după atacurile Hamas. Astfel, naţionala Israelului ar urma să joace 3 meciuri în noiembrie şi unul în decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, conform jurnaliştilor din Israel, partida cu Elveţia ar urma să se dispute în noiembrie, în timp ce miciul cu Kosovo s-ar disputa în decembrie.

Presa din Israel anunţă că şi meciul cu Kosovo s-a amânat

„Președintele Federației din Israel i-a convins pe șefii UEFA ca naționala să joace trei meciuri în noiembrie, în loc de două, iar cealaltă partidă să se dispute în decembrie.

Zuares (n.r. președintele Federației Israeliene de Fotbal) a primit susținere și din partea celorlalte echipe naționale, iar astfel a reușit să obțină o amânare fără precedent din partea UEFA, for care de obicei nu vrea să audă de astfel de chestiuni.

Conform planului, meciul cu Elveția va fi mutat în noiembrie, când va trebui găsită o dată. Tot în acea lună sunt programate meciurile cu România (18 noiembrie) și Andorra (21 noiembrie), iar duelul din deplasare cu Kosovo va fi mutat în decembrie, acela fiind jocul care va închide grupa de calificare la EURO„, au scris jurnaliştii de la One.

Reclamă

Meciul Israel – Elveţia a fost amânat! Anunţul Federaţiei Elveţiene de Fotbal

Meciul Israel – Elveţia a fost amânat! Statul Israel este în stare de război după ce a fost atacat de organizaţia paramilitară Hamas. Federaţia Israeliană de Fotbal a făcut solicitare la Nyon ca partidele cu Israel şi Kosovo să fie amânate. Israel trebuia să joace pe 12 octombrie, acasă, cu Elveţia şi pe 15 octombrie, în deplasare, cu Kosovo.

UEFA a decis că nu va exista niciun meci împotriva Israelului în acest moment. Vom comunica mâine cum arată noul program al echipei naționale. Reuniunea va avea loc, așa cum era programat, luni, la Zurich”, a transmis Federaţia Elveţiană de Fotbal pe contul oficial de Twitter.

S-a luat în calcul şi ca meciul Israel – Elveţia să fie disputat în Cipru, dar în cele din urmă partida nu se va mai disputa acum.

Reclamă 4 / 0/3

România ar urma să joace în deplasare cu Israel în luna noiembrie, dar şi disputarea acelei partide este în pericol având în vedere că statul Israel a intrat în război împotriva Hamas.

Un star al fotbalului israelian a murit în timpul atacurilor Hamas: „A fost ucis de teroriști”

Un star al fotbalului israelian, Lior Asulin, a murit în timpul atacurilor Hamas. Lior Asulin avea 43 de ani şi fusese atacant la Hapoel Tel Aviv.

Lior Asulin se afla la o petrecere în apropierea graniţiei în momentul în care membrii organizaţiei Hamas au deschis focul asupra persoanelor care se distrau.

Cu mare tristețe, după multe ore în care a fost declarat dispărut, am fost informați că fostul nostru jucător Lior Asulin a fost ucis de teroriști la petrecerea din Re’im.

Clubul Hapoel Tel Aviv transmite condoleanțe și putere familiei lui Lior în aceste momente dificile”, au transmis cei de la Hapoel Tel Aviv.

Lior Asulin a evoluat în Israel la Beitar Ierusalim, Bnei Yehuda, Petah Tikva şi Hapoel Tel Aviv. El a marcat 88 de goluri în prima ligă israeliană.

Bilanţul provizoriu al atacurilor Hamas în Israel este de cel puţin 600 de morţi şi peste 2.000 de răniţi. În contraatacul Israelului au decedat cel puţin 300 de persoane şi au fost rănite alte cel puţin 2.000.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și