Închide meniul

Edi Iordănescu, detalii de ultim moment despre Nicolae Stanciu: „Ieri am discutat cu el. Are o situaţie inedită”. Condiţia să fie convocat pentru meciurile din iunie ale României, din Nations League

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 aprilie 2022, 14:21

Edi Iordănescu, detalii de ultim moment despre Nicolae Stanciu: „Ieri am discutat cu el. Are o situaţie inedită. Condiţia să fie convocat pentru meciurile din iunie ale României, din Nations League

Edi Iordănescu, detalii de ultim moment despre Nicolae Stanciu

Hepta

Edi Iordănescu îl vrea pe Nicolae Stanciu la naţionala României, chiar şi după transferul mijlocaşului de la Slavia Praga în China. Mesajul selecţionerului este unul clar, înainte de meciurile din luna iunie, din Liga Naţiunilor: „M-aş bucura să prindă două-trei meciuri”, susţine fostul antrenor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ieri am discutat cu el. Are o situaţie inedită. Are soţia în România şi e însărcinată, va naşte undeva în luna iunie. Din păcate, situaţia de acolo este neplăcută şi cu covidul.

Edi Iordănescu, noi detalii despre situaţia lui Nicolae Stanciu

Începe campionatul mai târziu. Eu m-aş bucura să prindă două-trei meciuri. După care, vom vedea cum îl putem aduce. Echipa naţională are nevoie de Nicolae Stanciu”, a spus Edi Iordănescu, prezent la alegerile FRF.

Nicolae Stanciu este noul jucător al nou-promovatei Wuhan Three Towns. Internaționalul român a plecat de la Slavia Praga și va evolua, timp de trei ani, în China. Chiar dacă a schimbat continentul și va juca la peste 7.500 de kilometri distanță, Stanciu va avea în continuare porțile deschise la prima reprezentativă

Stanciu va juca trei ani la nou-promovata Wuhan Three Towns, perioadă în care se va îmbogăți. Internaționalul român va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. 500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Cehii care au renunțat la Stanciu primesc 4 milioane de euro.

Reclamă

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și