Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu, după ce Nicolae Stanciu a semnat cu Damac, din cantonamentul României: ”Va fi pe mâna unui antrenor român”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 septembrie 2023, 8:28

Edi Iordănescu, după ce Nicolae Stanciu a semnat cu Damac, din cantonamentul României: ”Va fi pe mâna unui antrenor român”

Edi Iordănescu, după ce Nicolae Stanciu a semnat cu Damac

Nicolae Stanciu, în tricoul României / Profimedia Images

Edi Iordănescu a reacționat după ce Nicolae Stanciu a semnat cu Damac, din cantonamentul României. Decarul de 30 de ani va fi antrenat de Cosmin Contra în Arabia Saudită, un lucru considerat pozitiv de selecționer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu va avea un salariu de 2 milioane de dolari la Damac, echipă care se află pe locul 16 în Arabia Saudită. Pe lângă cele 2 milioane, Stanciu va avea şi bonusuri de performanţă.

Edi Iordănescu, după ce Nicolae Stanciu a semnat cu Damac

”Am avut multe discuţii cu el în ultimul an şi jumătate şi pentru mine este mai bine. Mi-aş fi dorit Europa pentru el, pentru că poate să ţină un nivel foarte bun, dar ştim cât de mult s-a dezvoltat fotbalul în acea zonă mai ales în ultima perioadă.

E mai aproape de casă, va fi pe mâna unui antrenor român, am mare încredere că va fi bine, dar acum trebuie să gestionăm împreună momentul echipa naţională, după care va avea timp să meargă acolo şi să se integreze”, a spus Edi Iordănescu, pentru Antena Sport.

Nicolae Stanciu a semnat cu Damac. Ce salariu va avea

Pentru că perioada de mercato se încheia, Stanciu nu a mai putut aştepta să semneze după România – Kosovo, care este transmis în exclusivitate pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Noua echipă a lui Nicuşor Stanciu nu a avut startul de campionat pe care şi-l dorea şi este fără victorie în primele 5 etape.

Reclamă

În Arabia Saudită, Nicolae Stanciu se va duela cu mai mulţi români precum Ciprian Tătăruşanu, Florin Tănase, Andrei Burcă sau Alin Toşca, dar şi cu mai mulţi jucători de talie mondială precum Cristiano Ronaldo, Neymar, Karim Benzema, Sadio Mane sau Roberto Firmino.

Nicolae Stanciu are o cotă de piaţă de 5.5 milioane de euro. A mai jucat în carieră pentru FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al-Ahli şi Slavia Praga.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și