Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Ladislau Boloni: ”Fotbalistul român are și talent, are și potențial, are și ce să ofere!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 februarie 2022, 11:52

Reclamă
Edi Iordănescu i-a dat replica lui Ladislau Boloni: ”Fotbalistul român are și talent, are și potențial, are și ce să ofere!”

Sistemul de joc ales de Edi Iordănescu pentru următoarele meciuri ale echipei naţionale

Edi Iordănescu, pregătit pentru debutul în Nations League / AS.ro LIVE

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Ladislau Boloni

Edi Iordănescu are încredere deplină în fotbaliștii români. Selecționerul a explicat că va face tot posibilul să îi motiveze pe jucători pentru ca România să ajungă din nou la un turneu final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”A fost un sentiment ciudat. S-a discutat despre mine și domnul Boloni că posibili selecționeri. Eram un copil cu un adult în poza aia și mulți ani mai târziu efectiv să fii într-o discuție pentru echipa națională. Nu m-am simțit în competiție cu nimeni, nu am așteptat să sune telefonul, nu l-am ținut în mâna, a stat și pe vibrații, că nu era o prioritate.

Am venit cu convingerea că fotbalistul român are și talent, are și potențial, are și ce să ofere! Trebuie doar să îl ajutăm. Să îl instruim, să îl dezvoltăm. Să le dăm reperele care trebuie și atunci putem performa. Să cred în jucători! Altfel, pentru ce să mă duc? Pentru un avantaj material? Nu!”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

EXCULSIV | Jucătorii naționalei, surprinși de atitudinea lui Loți Boloni

România are, în sfârșit, un selecționer. După îndelungi căutări și negocieri, cei din FRF au ajuns la un acord cu Edi Iordănescu. Pe lista celor de la Federație s-au mai aflat Gică Hagi, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu, Loți Boloni și Adi Mutu. Înainte de a se ajunge la un consens cu Iordănescu, FRF a purtat negocieri cu Boloni.

În cele din urmă, Federația a ales să nu mai aștepte după Boloni și au semnat un contract cu Edi Iordănescu. După prezentarea lui Iordănescu, Boloni a susținut o conferință de presă în care i-a jignit pe jucători echipei naționale.

Reclamă
Reclamă 4

„Să mă ierte jucătorii, dar nu găsești un jucător talentat în fotbalul românesc. Este opinia mea. Sigur, aprecierile mele pot fi greșite. Ultimii jucători de anvergură internațională sunt Cristi Chivu și Adi Mutu”, au fost afirmațiile lui Boloni care i-au deranjat pe jucătorii echipei naționale.

Reporterii AntenaSport au discutat cu mai mulți jucători care fac parte din echipa națională și cu toții s-au arătat deranjați de afirmațiile făcute de Boloni. Aceștia au lăsat de înțeles că se bucură că nu au ajuns să lucreze cu fostul selecționer, ținând cont de părerea lui despre ei.

Întrebați și despre numirea lui Edi Iordănescu, jucătorii îl apreciază pe noul selecționer pentru stilul său. Aceștia susțin ca este un avantaj faptul că este mai apropiat de vârsta lor și abia așteaptă să lucreze cu el, cei care nu au făcut-o deja.

Reclamă

Un alt atuu al lui Edi Iordănescu este și faptul că a lucrat cu majoritatea jucătorilor. Tehnicianul de 43 de ani a antrenat, în ultimii ani, CFR și FCSB.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:50

FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”

12:48

Novak Djokovic, anunţ radical înainte de Wimbledon 2024: „Dacă nu voi fi la maximul meu, voi da şansa altcuiva să joace”

12:38

Croaţii, acuzaţii fără precedent la EURO 2024, după ce Italia a egalat în al optulea minut de prelungiri: „Favoritul lui Collina”

12:32

VIDEOMesajul lui Dan Şucu, în ziua în care Rapid a împlinit 101 ani de la înfiinţare: „Cu ajutorul nostru, cel mai puternic club!”

12:02

Michael Brinegar a fost suspendat patru ani pentru dopa

11:57

Cum şi-a sărbătorit Lionel Messi ziua de naştere, în cantonamentul Argentinei. Cadou pentru fani: „Vă îmbrăţişez!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și