Închide meniul

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Mihai Stoica: „Asta să fie limpede!”. Noul selecţioner a lămurit discuţiile din jurul lui Thomas Neubert

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 februarie 2022, 14:55

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Mihai Stoica: „Asta să fie limpede!. Noul selecţioner a lămurit discuţiile din jurul lui Thomas Neubert

Edi Iordănescu e selecţionerul României

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Thomas Neubert, preparatorul fizic de la FCSB, şi Mihai Pintilii, „secundul” lui Toni Petrea, s-au aflat pe lista lui Edi Iordănescu, aşa cum a anunţat chiar el în exclusivitate la As.ro. Noul selecţioner îşi construieşte staff-ul tehnic, înaintea debutului la cârma primei reprezentative.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, replică pentru Mihai Stoica în legătură cu aducerea lui Thomas Neubert în staff-ul naţionalei

Mihai Stoica şi-a exprimat nemulţumirea despre situația respectivă, spunând că va avea o discuție personală cu Iordănescu Jr:

„Ce m-a deranjat cu adevărat şi am să i-o spun şi faţă-n faţă, probabil că o să avem o întâlnire. Spune că CFR Cluj a avut deschidere totală, asta implică faptul că noi nu am avut. Pe noi nu ne-a căutat nimeni.”, a spus Mihai Stoica, pentru telekomsport.ro.

Citește și:

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Mihai Stoica: „Să fie limpede!”

Replica lui Edi Iordănescu n-a întârziat să apară. Selecţionerul a explicat că nu i-a făcut vreo ofertă lui Thomas Neubert, chiar dacă s-a aflat pe lista sa scurtă:

„Din păcate, continuăm pe acelaşi drum, al scandalului şi al provocărilor. Eu sunt construit altfel şi nu o să mă schimbe nimeni şi nimic. Asta să fie limpede pentru toată lumea. NU i-am făcut o ofertă de colaborare lui Tomi Neubert, în concluzie nu aveam de ce să abordez clubul.

Reclamă

Este un om sub contract, oricum nu puteam să-l „răpesc”, deci tot la o discuţie cu clubul trebuia să ajung. Sunt lucruri elementare. DA, a fost Tomi pe lista mea scurtă şi am recunoscut public, chiar dacă nu eram obligat să discut subiectul. Am întocmit o listă scurtă cu 3 nume, iar Tomi nu avea cum să lipsească, pentru că este printre cei mai buni, aşa cum îl consider şi pe Cristi Dragotă (cu care am ajuns la un acord de colaborare) şi pentru că am lucrat împreună în două rânduri şi am făcut-o foarte bine.

În final, nu a fost o ofertă, deci nu mai era cazul să abordez clubul. Cred că un nume pe o listă personală nu mă obligă la o acţiune. Motivele pentru care nu s-a ajuns la o ofertă le ştiu eu, le ştie Tomi din singura discuţie pe care am avut-o cu el pe acest subiect şi cred că e suficient. Discuţia a fost o formă de respect şi apreciere a mea pentru el. De aici până la toate speculaţiile apărute şi toate scenariile întoarse pe toate feţele, e cale lungă. E trist că în loc să contruim, continuăm să distrugem şi puţinul rămas.”, a scris Edi Iordănescu, pe contul de Facebook.

Antena 1, noua casă a echipei naţionale a României

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Reclamă 4 / 0/3

Prin intermediul Nations League, trei echipe primesc direct biletele pentru EURO 2024. Alte 12 reprezentative se vor califica într-un play-off şi se vor lupta pentru ultimele trei locuri libere la turneul final.

Programul României din Nations League

România şi-a aflat, la jumătatea lunii decembrie, adversarele din Grupa B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)
Recomandări
  • Edi Iordănescu i-a dat replica lui Mihai Stoica
  • Noul selecţioner a spus că nu i-a făcut o ofertă lui Thomas Neubert

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și