Închide meniul

Edi Iordănescu, în vizită la Brighton! Selecţionerul s-a întâlnit cu Roberto De Zerbi

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2023, 18:13

Reclamă
Edi Iordănescu, în vizită la Brighton! Selecţionerul s-a întâlnit cu Roberto De Zerbi

Edi Iordănescu, în vizită la Brighton

Edi Iordănescu, alături de Roberto De Zerbi şi staff-ul lui Brighton/ Facebook Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a fost în vizită la baza lui Brighton. Selecţionerul s-a întâlnit cu antrenorul formaţiei din Premier League, Roberto De Zerbi, şi a postat un scurt mesaj după experienţa de la formaţia engleză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu nu este pentru prima dată în vizită la un club din străinătate. La sfârşitul anului trecut, selecţionerul naţionalei s-a întâlnit şi cu Carlo Ancelotti, managerul celor de la Real Madrid.

Edi Iordănescu, în vizită la Brighton

Edi Iordănescu a vizitat baza de antrenamente de la Brighton, echipă care se pregăteşte de debutul în noul sezon de Premier League. Selecţionerul naţionalei României s-a declarat încântat de întâlnirea cu Roberto De Zerbi, şi i-a urat acestuia succes în noua stagiune din Anglia.

„O experienţă fantastică! Oameni şi antrenori de top! Îi mulţumesc lui Roberto De Zerbi şi staff-ului său. Mult succes, Brighton, în noul sezon! Ne revedem curând, prietene!”, se arată în mesajul postat de Edi Iordănescu, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Roberto De Zerbi, fostul jucător al celor de la CFR Cluj, o antrenează pe Brighton din septembrie, anul trecut, şi a avut rezultate notabile pe banca englezilor. Formaţia tehnicianul italian s-a clasat pe locul şase în Premier League, sezonul trecut, şi este calificată direct în grupele Europa League.

Edi Iordănescu, de cealaltă parte, mai are mai puţin de o lună până la meciurile naţionalei din preliminariile EURO 2024. „Tricolorii” se vor duela cu Israel pe 9 septembrie, şi cu Kosovo, pe 12 septembrie, meci care se va vedea exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

România este pe locul doi în grupa de calificare la Europeanul de anul viitor, din Germania. „Tricolorii” au opt puncte, după primele patru meciuri, fiind fără înfrângere. Lider este Elveţia, cu 10 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Programul echipei naționale, în preliminariile pentru EURO 2024

  • 25 martie 2023: Belarus – Elveția 0-5, Andorra – ROMÂNIA 0-2, Israel – Kosovo 1-1
  • 28 martie 2023: ROMÂNIA – Belarus 2-1, Kosovo – Andorra 1-1, Elveția – Israel 3-0
  • 16 iunie 2023: Kosovo – ROMÂNIA 0-0, Belarus – Israel 1-2, Andorra – Elveția 1-2
  • 19 iunie 2023: Elveția – ROMÂNIA 2-2, Belarus – Kosovo 2-1, Israel – Andorra 2-1
  • 9 septembrie 2023: Andorra – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Israel, Kosovo – Elveția (21:45)
  • 12 septembrie 2023: ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveția – Andorra (21:45)
  • 12 octombrie 2023: Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția (21:45)
  • 15 octombrie 2023: Elveția – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (21:45)
  • 18 noiembrie 2023: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45)
  • 21 noiembrie 2023: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)

Ladislau Boloni pune presiune pe Edi Iordănescu

Ladislau Boloni pune presiune pe Edi Iordănescu, după ce naţionala României a remizat cu Kosovo şi Elveţia. Antrenorul de la Metz crede că România este condamnată să se califice la Campionatul European din 2024.

„Am urmărit rezultatele echipei naționale a României, cred că sunt rezultate bune. Nu vreau să ating pe nimeni, dar la grupă pe care o avem trebuie să te califici. Eu nu știam această grupă, când eram în discuții cu FRF. Ai o posibilitate deosebită pentru formarea unei idei ambițioase și pentru a relansa echipa națională.

Este un moment extrem de favorabil, hai să fim serioși, suntem condamnați să ne calificăm. Dacă eram cu Anglia în grupă, mai discutam. Dacă Israelul sau Kosovo sunt adversari puternici, atunci nu suntem capabili sau nu suntem ambițioși. Cum să nu ne calificăm? Doamne, iartă-mă!

Trebuie să vă contrazic, hai să fim serioși, Elveția nu este între primele șase echipe ale Europei. Sunt Anglia, Portugalia, Spania, Franța, Italia, Germania. Apoi putem să vorbim despre nordici, Suedia, apoi Croația.

Eu nu știu cum a fost scos punctul din Elveția, dar felicitări pentru rezultat. Până la urmă, asta contează„, a spus Ladislau Boloni la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și