Închide meniul

Ladislau Boloni pune presiune pe Edi Iordănescu: „Suntem condamnaţi să ne calificăm! Elveţia e echipă de mâna a doua!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iunie 2023, 23:33

Reclamă
Ladislau Boloni pune presiune pe Edi Iordănescu: „Suntem condamnaţi să ne calificăm! Elveţia e echipă de mâna a doua!

Ladislau Boloni pune presiune pe Edi Iordănescu

Ladislau Boloni, în timpul unui meci / Profimedia

Ladislau Boloni pune presiune pe Edi Iordănescu, după ce naţionala României a remizat cu Kosovo şi Elveţia. Antrenorul de la Metz crede că România este condamnată să se califice la Campionatul European din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ladislau Boloni crede că România are parte de o grupă accesibilă şi spune că şi Elveţia este „o echipă de mâna a doua!”. Mai mult, fostul selecţioner al României mai spune că nu ar trebui să ne temem de Israel şi de Kosovo.

Ladislau Boloni pune presiune pe Edi Iordănescu

„Am urmărit rezultatele echipei naționale a României, cred că sunt rezultate bune. Nu vreau să ating pe nimeni, dar la grupă pe care o avem trebuie să te califici. Eu nu știam această grupă, când eram în discuții cu FRF. Ai o posibilitate deosebită pentru formarea unei idei ambițioase și pentru a relansa echipa națională.

Este un moment extrem de favorabil, hai să fim serioși, suntem condamnați să ne calificăm. Dacă eram cu Anglia în grupă, mai discutam. Dacă Israelul sau Kosovo sunt adversari puternici, atunci nu suntem capabili sau nu suntem ambițioși. Cum să nu ne calificăm? Doamne, iartă-mă!

Trebuie să vă contrazic, hai să fim serioși, Elveția nu este între primele șase echipe ale Europei. Sunt Anglia, Portugalia, Spania, Franța, Italia, Germania. Apoi putem să vorbim despre nordici, Suedia, apoi Croația.

Reclamă

După părerea mea, Elveția este o echipă de mâna a doua în Europa. Dar elvețienii au o politică bine pusă la punct, de vreo 20 de ani. Când am fost la Rennes, am vorbit cu Alex Frei despre cum au ajuns să crească fotbalul elvețian. Elveția are doar echipa națională. Echipele de club n-au avut performanțe deosebite.

Eu nu știu cum a fost scos punctul din Elveția, dar felicitări pentru rezultat. Până la urmă, asta contează„, a spus Ladislau Boloni la digisport.ro.

Edi Iordănescu a dezvăluit ce trebuie să facă naţionala pentru a se califica la EURO 2024

Edi Iordănescu a vorbit despre faptul că România ar trebui să fie mai atentă pe faza defensivă pentru a se putea califica la EURO 2024. Selecţionerul a spus că aceasta a fost una dintre priorităţile sale, mai ales după meciurile din Liga Naţiunilor.

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-aș rezuma doar la afirmația că suferim ofensiv. Inclusiv cu mine în Liga Națiunilor, am suferit extraordinar de mult defensiv. Am primit goluri în aproape toate meciurile, fiecare adversar a avut două-trei ocazii importante. Am făcut un raport, concluzia a fost că, cu acele cifre, nu avem nicio șansă să mergem la European.

Una dintre prioritățile pe care le-am avut cu echipa a fost să corectăm acest aspect, să nu mai permitem adversarilor să construiască atât de multe ocazii și să nu mai primim gol joc de joc. Sunt niște elemente foarte importante pentru mine, pentru a merge la European, trebuie să ai organizare defensivă„, a mai spus selecţionerul României pentru sursa mai sus citate.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și