Închide meniul

Edi Iordănescu l-a scos din minţi pe Ion Crăciunescu: „Când îl aud, îmi vine să sparg televizorul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 martie 2022, 21:13

Edi Iordănescu l-a scos din minţi pe Ion Crăciunescu: „Când îl aud, îmi vine să sparg televizorul!

Ion Crăciunescu a arbitrat finala Champions League dintre Ajax şi AC Milan

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Edi Iordănescu rămâne fără victorie la echipa naţională după amicalele cu Grecia, scor 0-1, şi Israel, scor 2-2. Selecţionerul a subliniat aspectele pozitive după cele două meciuri, iar Ion Crăciunescu (71 ani) a răbufnit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu s-a declarat „mulţumit” după primele două meciuri ale României din mandatul său, chiar dacă echipa naţională nu a înregistrat nicio victorie. Ion Crăciunescu s-a enervat şi i-a transmis un mesaj clar selecţionerului.

Ion Crăciunescu a răbufnit la adresa lui Edi Iordănescu

”Când aud selecționerul ce spune, că e mulțumit, și mie îmi vine să sparg televizorul de oftică pentru că am pierdut, eu ce să mai spun atunci? Una e cum te duci, că nu au mers prima dată în Israel. Nu e mai bine să luăm un antrenor care a mai fost pe undeva, care are experiență? Eu aveam o altă garanție. Aveam altă încredere în Boloni, spre exemplu”, a răbufnit Ion Crăciunescu, potrivit digisport.ro.

Cristi Borcea e categoric după amicalele României cu Grecia şi Israel: „Edi Iordănescu să învețe mai mult de la tatăl lui și Pițurcă!”

Cristi Borcea a vorbit despre situaţia de la echipa naţională, care a intrat oficial în era Iordănescu. Selecţionerul române fără victorie după amicalele cu Grecia, scor 0-1, şi Israel, scor 2-2, iar fostul patron de la Dinamo i-a transmis un mesaj clar.

Cristi Borcea are încredere în Edi Iordănescu, însă îl sfătuieşte să ia „lecții” de la tatăl său, Anghel Iordănescu, și Victor Pițurcă. România a condus cu 2-0 în Israel, însă selecţionerul a ratat prima victorie, după ce Dabbur a reuşit o „dublă”.

Reclamă

„Edi Iordănescu este potrivit pentru echipa națională și nu trebuie să ne îngrijoreze înfrângerea și meciul nul. Pe mine m-ar îngrijora mai mult ce s-a întâmplat de la 2-0. Să învețe mai mult de la tatăl lui și Pițurcă. Noi nu avem jucători de valoare și trebuie să ne asumăm asta. Pe vremea lui Pițurcă aveam jucători, dar jucam cu Van Nistelrooy, Henry…

Putem obține rezultate pozitive. Acum la echipa națională nu mai primează să avem un joc frumos, elaborat. Nu. Rezultatele. Am încredere în Edi Iordănescu. E un antrenor tânăr, bun, care a demonstrat pe unde a fost”, a declarat Cristi Borcea, potrivit prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Edi Iordănescu l-a scos din minţi pe Ion Crăciunescu
  • Ce l-a enervat pe fostul mare arbitru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și