Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj emoţionant pe reţelele de socializare: „Românii s-au unit din nou, trecând de la vis și speranță”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 noiembrie 2023, 13:19

Reclamă
Edi Iordănescu, mesaj emoţionant pe reţelele de socializare: „Românii s-au unit din nou, trecând de la vis și speranță

Edi Iordănescu a făcut un apel pentru jucătorii din naţionala României. Selecţionerul României le-a cerut fiecărui jucător să dea totul la echipele de club

Edi Iordănescu, selecţionerul României / Hepta

Edi Iordănescu a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare. Selecţionerul României a spus că, prin echipa naţională, românii s-au unit şi au trecut de la vis şi speranţă la încredere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a evidenţiat din nou ideea de grup în rândul jucătorilor, cât şi unitatea care s-a creat între fani şi echipa naţională. România s-a calificat la EURO 2024, după ce a terminat pe primul loc în clasament.

Edi Iordănescu, mesaj emoţionant pe reţelele de socializare

„Prin echipa națională, românii s-au unit din nou, trecând de la vis și speranță, spre încredere și mândrie! Cele mai grele provocări devin doar semne ale luptei câștigate. Când toți românii suntem într-un spirit crezand în noi, în ce putem și-n unitate! Hai, ROMÂNIA!”, a scris Edi Iordănescu pe reţelele de socializare.

Mama lui Edi Iordănescu, plină de emoţii după România – Elveţia 1-0

Mama lui Edi Iordănescu a fost plină de emoţii România – Elveţia 1-0, meci transmis în direct de Antena 1 şi în AntenaPLAY. Soţia lui Anghel Iordănescu a mers pe stadion după o pauză de 10 ani şi a avut numai motive de bucurie.

Valeria Iordănescu a recunoscut că a plâns după meciul cu Israel, care ne-a adus calificarea la EURO 2024. Mama lui Edi nu a uitat să-i mulţumească lui Dumnezeu.

Reclamă

„(n.r. cât timp a trecut de când nu a mai fost pe stadion?) Cel puțin 10 ani, dar să știți că trăirile pe care le-am avut la copil au fost mai mari decât la soțul meu. Le mulțumesc băieților, pentru că mi-au făcut o mare bucurie, după trăirile și sentimentele avute.

Am simțit că nu se mai termină meciul, suporterii au fost superbi și la înălțime. În ultimul rând, le mulțumesc Lui Dumnezeu și Maicii Domnului, că eu tot timpul m-am rugat să ne ajute, să ne bucurăm cu toții.

După calificarea băiatului am plâns, e altceva pentru copil. Mândră nu pot să spun, bucuroasă. La EURO să facă ce a făcut și în seara asta, m-aș bucura să avem o echipă de acest nivel, le doresc în continuare ce le-am dorit și până acum, mă rog în continuare ca până acum”, a spus mama selecţionerului.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Iordănescu: „Tata a avut emoţii mai mari decât când era antrenor”

Anghel Iordănescu a fost surprins bucurându-se ca un copil la golul înscris de Denis Alibec, în debutu reprizei a doua. Fiul său, Andrei, a povestit cum a trăit „Generalul” meciul care ne-a menţinut în urna a doua pentru tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024, ce va avea loc pe 2 decembrie.

„Tata a ieșit prin față, a avut emoții toată seara, a stat în picioare din minutul 80, cu siguranță s-a rugat și el și a avut emoții mai mari decât atunci când era el antrenor. Se vede după voce că nu mai pot la cât am strigat, m-am rugat tot meciul să terminăm cu bine.

Nu m-aș fi gândit la o victorie, dar mi-aș fi dorit, cum s-a și întâmplat. Cred că este o surpriză și un moment unic că am terminat grupa neînvinși și pe primul loc.Sper să facem surpriză la EURO, cum am făcut și în această campanie de calificări și să trecem de grupe. Mi-aș dori să ieșim din grupe, să avem și o grupă accesibilă și ușoară ca să putem să câștigăm. Mi-aș dori să ieșim din grupă, cred că această națională merită să meargă mai departe”, a comentat şi Andrei Iordănescu, fratele selecţionerului.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și