Închide meniul

Edi Iordănescu nu va fi prezent la tragerea la sorţi pentru Liga Națiunilor! Selecţionerul are probleme medicale serioase

Publicat: 1 februarie 2024, 15:55

Reclamă
Edi Iordănescu nu va fi prezent la tragerea la sorţi pentru Liga Națiunilor! Selecţionerul are probleme medicale serioase

Edi Iordănescu nu va fi prezent la tragerea la sorţi pentru Liga Națiunilor

Edi Iordănescu, pe banca echipei naționale / Profimedia Images

Edi Iordănescu nu va fi prezent la tragerea la sorţi pentru Liga Națiunilor! Selecţionerul a fost diagnosticat cu gripă de tip A, cea mai severă formă, şi va fi înlocuit la tragerea la sorţi de secundul Jerry Gane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit prosport.ro, Edi Iordănescu se află în izolare şi urmează tratamentul pe care i l-a prescris medicul. Tragerea la sorţi pentru Liga Naţiunilor va avea loc pe 8 februarie.

Edi Iordănescu nu va fi prezent la tragerea la sorţi pentru Liga Națiunilor!

În proporție de 99% Edi Iordănescu nu va fi prezent la tragerea la sorți pentru Liga Națiunilor. Sunt probleme medicale, pe lista de participanți ce va fi comunicată spre UEFA se află deja antrenorul secund Jerry Gane, în locul selecționerului.

Edi s-a simțit rău mai multe zile la rând, cu dureri musculare și frisoane, iar în ultimele zile starea lui s-a agravat. A aflat că e vorba de un caz sever de gripă de tip A, atunci când febra a început să-i crească îngrijorător și să nu scadă orice făcea. Complicațiile pot fi periculoase, medicul i-a spus că e un tip de gripă care nu poate fi ignorat, cel mai dificil. Edi a intrat practic în izolare totală și odihnă, plus tratamentul prescris, bineînțeles”, au declarat surse din lotul naţionalei, pentru prosport.ro.

Edi Iordănescu, mesaj tranşant pentru Ianis Hagi şi Andrei Raţiu: „Trebuie să lupte mai mult şi să se impună la club”

Edi Iordănescu a avut un mesaj tranşant pentru Ianis Hagi şi Andrei Raţiu, la întoarcerea din Spania. Selecţionerul României a mers în Spania pentru a discuta cu românii care evoluează în La Liga, dar şi cu antrenorii lor.

Reclamă

În LaLiga evoluează Ianis Hagi, la Deportivo Alaves, şi Andrei Raţiu, la Rayo Vallecano. Ianis Hagi şi Andrei Raţiu nu s-au impus ca titulari până acum la echipele lor de club, Deportivo Alaves, respectiv Rayo Vallecano.

„Sper în continuare că se vor mişca lucrurile”

Am fost după băieţii noştri. Am prioritizat să merg acolo unde sunt probleme. Jucători importanţi, jucători care au dus greul acestei campanii, care au contribuit decisiv la calificarea României şi care sunt la un nivel bun.

Din păcate, avem din ce în ce mai puţini jucători la un nivel bun. Cu calificarea asta am sperat şi sper în continuare că se vor mişca lucrurile.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt şi semne pozitive, dar sunt şi câteva semne negative. Ce am făcut acum, am făcut de când am preluat echipa naţională. Nu e prima oară şi cu siguranţă nici ultima când mă deplasez şi încerc să reacţionez atunci când sunt probleme. Încercăm să gestionăm cum se poate.

Pentru băieţii noştri orice efort contează. Orice pentru ei, sunt alături de ei. Sunt dezamăgit şi vin dezamăgit pentru că cei doi nu au jucat însă vin încrezător.

„Am fost să le dau un mesaj de încredere”

Eu am încredere în ei, i-am asigurat de asta. Am fost acolo să le dau un mesaj de încredere, aşa cum le-am dat şi în trecut altor colegi ai lor. Am fost acolo pentru că mi-am dorit să vorbesc cu conducătorii cluburilor lor, ceea ce am făcut şi în trecut. Şi nu în ultimul rând, sau în mod special pentru mine, cu antrenorii lor.

Sunt optimist pentru ei, mă gândesc şi la alţi jucători care mai traversează perioade mai puţin faste. O să vedem dacă mai plec pentru că a început şi competiţia noastră.

Cu toată dragostea mea pentru ei şi cu tot suportul, pot să fac asta până la un anumit punct. După care depinde foarte mult de ei.

„Nu putem performa la EURO dacă nu avem jocuri în picioare”

Cei doi pe care i-am vizitat sunt băieţi deosebit de echilibraţi, calculaţi, inteligenţi. Sunt jucători valoroşi şi îmi doresc să îşi rezolve cât mai repede problemele pentru că trebuie să înţelegem cu toţii că la EURO ne e imposibil să performăm dacă nu avem jocuri în picioare şi nu avem o bază solidă. Dacă vrem să facem o figură frumoasă la EURO, şi cred că toată România vrea, trebuie să dăm cu putere înainte şi ei trebuie să lupte mai mult şi să se impună la club”, a declarat Edi Iordănescu la întoarcerea din Spania.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și