Închide meniul

Edi Iordănescu pregăteşte mai multe schimbări în echipa României pentru meciul cu Columbia! Cum ar putea arăta primul 11

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 24 martie 2024, 13:31

Edi Iordănescu pregăteşte mai multe schimbări în echipa României pentru meciul cu Columbia! Cum ar putea arăta primul 11

Edi Iordănescu pregăteşte mai multe schimbări în echipa României pentru meciul cu Columbia!

Edi Iordănescu, selecţionerul României, în timpul unui meci / Profimedia Images

Edi Iordănescu pregăteşte mai multe schimbări în echipa României pentru meciul cu Columbia! Selecţionerul României ar urma să înceapă cu Denis Alibec şi Denis Drăguş în atacul României, aşa cum anticipa Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul România – Columbia e în direct marţi, de la ora 21:30, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Partida se dispută la Madrid, pe stadionul lui Atletico, Civitas Metropolitano.

Edi Iordănescu pregăteşte mai multe schimbări în echipa României pentru meciul cu Columbia!

Potrivit gsp.ro, Edi Iordănescu ar urma să înceapă meciul cu Columbia cu următorul prim 11:

Selecţionerul Edi Iordănescu pare că şi-a făcut o strategie pentru aceste două meciuri amicale din martie, şi anume să îi vadă la lucru pe cât mai mulţi „tricolori”.

Acesta ar fi motivul pentru care primul 11 cu Columbia ar diferi atât de mult de cel introdus de Edi Iordănescu la meciul România – Irlanda de Nord 1-1.

Reclamă

Horaţiu Moldovan ar reveni ca titular în poarta României la meciul cu Columbia. Moldovan ar începe astfel ca titular pe stadionul echipei sale. Până acum, Horaţiu Moldovan nu a apărat în niciun meci pentru Atletico Madrid.

Marius Şumudică anticipa că Denis Drăguş şi Denis Alibec vor fi titulari în România – Columbia: „I-a păstrat pentru meciul acesta!”

Marius Şumudică a anticipat că Denis Drăguş şi Denis Alibec vor fi titulari în duelul dintre România şi Columbia. Duelul se va vedea live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, marţi, de la ora 21:30.

Denis Drăguş şi Denis Alibec au fost rezerve neutilizate în primul amical al României, înainte de EURO 2024, 1-1 cu Irlanda de Nord.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică este de părere că Edi Iordănescu i-a menajat pe Denis Drăguş şi pe Denis Alibec pentru duelul de senzaţie cu Columbia, care se va disputa la Madrid. Antrenorul a declarat că cel mai probabil, Drăguş va fi folosit în banda stângă a atacului, iar Alibec pe poziţia de vârf.

„Probabil va juca cu Alibec vârf şi Drăguş bandă stânga”

„Şumi” a mai subliniat însă că poziţia preferată a lui Denis Drăguş este de vârf, aşa reuşind să marcheze 13 goluri la Gaziantep, în acest sezon.

„Edi ştie cel mai bine ce are de făcut, probabil i-a păstrat pe Alibec şi Drăguş pentru acest meci. Probabil va juca cu Alibec vârf şi Drăguş bandă stânga. Altfel nu puteai să nu-i bagi deloc. E foarte greu şi cu Columbia şi cu Belgia să joci cu 2 atacanţi, Drăguş şi Alibec. Jucători combinativi, care pot ţine de minge. Edi ştie cel mai bine. El a mers pe 4-3-3 sau 4-2-3-1, clar va alege pe unul dintre Alibec sau Drăguş. Probabil va fi Drăguş bandă stângă şi Alibec vârf.

(N.r. Despre poziţia lui Denis Drăguş) Am spus-o, a dat 13 goluri…el, ofertele pe care le primeşte în continuare, de la echipele mari din Turcia, le primeşte pentru postul de număr nouă. Aş alege între el şi Alibec, selecţionerul stă cu ei. Dacă aş alege şi aş fi selecţioner, poziţia lui Drăguş e de număr nouă. Niciodată în bandă. Nu are capacitatea să mai alerge, va trebui jucător care să ceară mingea în profunzime”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă Vezi toate știrile
Citește și