Închide meniul

Marius Şumudică ştie ce „tricolori” vor fi titulari în România – Columbia: „I-a păstrat pentru meciul acesta!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2024, 19:36

Marius Şumudică ştie ce „tricolori vor fi titulari în România – Columbia: „I-a păstrat pentru meciul acesta!

Marius Şumudică a primit "interzis" la Rapid

Marius Şumudică, în timpul unui meci / profimedia

Marius Şumudică ştie ce „tricolori” vor fi titulari în duelul dintre România şi Columbia, duel care se va vedea live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, marţi, de la ora 21:30. Antrenorul este de părere că Denis Drăguş şi Denis Alibec vor fi trimişi în teren încă din primul minut de către Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş şi Denis Alibec au fost rezever neutilizate în primul amical al României, înainte de EURO 2024. „Tricolorii” au remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1, pe Arena Naţională.

Marius Şumudică ştie ce „tricolori” vor fi titulari în România – Columbia

Marius Şumudică este de părere că Edi Iordănescu i-a menajat pe Denis Drăguş şi pe Denis Alibec pentru duelul de senzaţie cu Columbia, care se va disputa la Madrid. Antrenorul a declarat că cel mai probabil, Drăguş va fi folosit în banda stângă a atacului, iar Alibec pe poziţia de vârf.

„Şumi” a mai subliniat însă că poziţia preferată a lui Denis Drăguş este de vârf, aşa reuşind să marcheze 13 goluri la Gaziantep, în acest sezon.

„Edi ştie cel mai bine ce are de făcut, probabil i-a păstrat pe Alibec şi Drăguş pentru acest meci. Probabil va juca cu Alibec vârf şi Drăguş bandă stânga. Altfel nu puteai să nu-i bagi deloc. E foarte greu şi cu Columbia şi cu Belgia să joci cu 2 atacanţi, Drăguş şi Alibec. Jucători combinativi, care pot ţine de minge. Edi ştie cel mai bine. El a mers pe 4-3-3 sau 4-2-3-1, clar va alege pe unul dintre Alibec sau Drăguş. Probabil va fi Drăguş bandă stângă şi Alibec vârf.

Reclamă

(N.r. Despre poziţia lui Denis Drăguş) Am spus-o, a dat 13 goluri…el, ofertele pe care le primeşte în continuare, de la echipele mari din Turcia, le primeşte pentru postul de număr nouă. Aş alege între el şi Alibec, selecţionerul stă cu ei. Dacă aş alege şi aş fi selecţioner, poziţia lui Drăguş e de număr nouă. Niciodată în bandă. Nu are capacitatea să mai alerge, va trebui jucător care să ceară mingea în profunzime”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Marius Şumudică a anunţat scenariul care l-ar face să nu mai iasă din casă

Marius Şumudică a anunţat scenariul care l-ar face să nu mai iasă din casă. Antrenorul de 53 de ani nu concepe ca Rapid să piardă titlul în ultima etapă de campionat în faţa celor de la FCSB, asta după ce echipa lui Cristiano Bergodi a avut parte de un alt moment complicat în toamnă.

În luna noiembrie, giuleştenii au remizat în Ghencea, cu Steaua, în Cupa României. În cele din urmă, Rapid nu a reuşit să treacă de faza grupelor, iar pasul greşit de pe stadionul Steaua a avut un rol important în economia calificării.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a trăit în Cupa României, Marius Şumudică a recunosut că nu ar suporta ca FCSB să devină campioană în ultima etapă, atunci când este programat meciul retur cu FCSB din play-off, pe terenul lui Rapid:

„Eu nu am înţeles atunci cum au putut să te scoată (n.r. – CSA Steaua) din Cupă. Eu, ca rapidist… să mă scoată CSA din Cupă şi să-mi ia campionatul FCSB în ultima etapă cu mine pe Giuleşti… M-am nenorocit! Nu mai ies din casă. Ar fi dramă!”, a declarat Marius Şumudică, la fanatik.ro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și