Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu, refuzat de chinezi! Ce se întâmplă cu Nicolae Stanciu înaintea „dublei” cu Kosovo şi Elveţia

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 mai 2023, 13:58

Edi Iordănescu, refuzat de chinezi! Ce se întâmplă cu Nicolae Stanciu înaintea „dublei cu Kosovo şi Elveţia

Edi Iordănescu, rrefuzat de chinezi

Edi Iordănescu, în timpul conferinței de presă / Antena Sport

Edi Iordănescu a fost refuzat de chinezi în privinţa lui Nicolae Stanciu, actualul lider al naţionalei României. Selecţionerul ar fi vrut să îl aibă mai devreme pe Stanciu, pentru ca acesta să se acomodeze cu fusul orar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursele AS.ro susţin că Edi Iordănescu a încercat să îi convingă pe chinezii de la Wuhan Three Towns să îl lase pe Nicolae Stanciu să vină mai devreme în România pentru a se pregăti mai bine pentru dubla cu Kosovo şi Elevţia. Kosovo – România se va juca pe 16 iunie, în direct la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu, refuzat de chinezi

Chinezii i-au transmis lui Edi Iordănescu că Nicolae Stanciu va ajunge în cantonamentul naţionalei României pe data de 10 iunie, cu doar 6 zile înaintea meciului cu Kosovo. Edi Iordănescu poate avea aceste probleme şi în viitorul în privinţa lui Nicolae Stanciu. Acesta va rămâne în China, la Wuhan Three Towns.

Stanciu mai are contract cu Wuhan Three Towns până în 2024. Stanciu a fost cumpărat de la Slavia Praga cu suma de 3.600.000 de euro. Stanciu a mai jucat la Slavia Praga între iulie 2019 şi martie 2022, timp în care a înscris 25 de goluri și a oferit 28 de pase decisive în 111 meciuri.

În China, Stanciu are un salariu de 2.500.000 de euro pe an, la care se adaugă bonusuri de performanţă. Anamaria Prodan a spus că Stanciu nu va pleca din China.

Reclamă

„Stanciu rămâne în China. A avut oferte din Europa, da. La 30 de ani te gândeşti să îţi asiguri cumva familia. Salariul pe care îl are Stanciu acolo nu-l poate acoperi nicio echipă din Europa. În China, Stanciu este erou. Şi copiii sunt acolo, şi soţia este acolo, s-au acomodat”, a spus Anamaria Prodan.

Edi Iordănescu e gata să plece de la națională, în 2024

Edi Iordănescu e gata să plece de la națională, în 2024! Selecționerul ar fi luat o decizie radicală în ceea ce privește viitorul său pe banca primei reprezentative!

Din informațiile Antena Sport, actualul tehnician al României ar fi decis să nu mai continue pe banca tricolorilor, lucru pe care l-a transmis deja apropiaților și unor persoane din cadrul Federației Române de Fotbal!

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu nu s-a ferit să anunțe public că va pleca de la națională, dacă România nu se va califica la EURO 2024! Din sursele AS.ro, chiar dacă va reuși să ducă prima reprezentativă la turneul final din Germania, selecționerul pare decis să plece după EURO 2024, asta dacă va califica România, dacă nu, va face acest lucru imediat după preliminarii.

Trebuie spus că selecționerul are o dorință enormă să își îndeplinească obiectivul, acela de a duce naționala la EURO 2024. Din informațiile noastre, tehnicianul speră să-i ducă pe tricolori, după opt ani, la un turneu final, iar apoi să își continue cariera de antrenor în străinătate!

Este știut faptul că Edi Iordănescu a refuzat deja mai multe oferte pentru a pregăti echipa națională și a o duce, din nou, la un turneu final. În acest moment, însă, selecționerul este decis să plece, indiferent ce se va întâmpla la EURO 2024, dacă va reuși să ducă România acolo.

Edi Iordănescu, sătul de scandalurile din România

Din câte se pare, selecționerul a luat această decizie sătul fiind de toate scandalurile și toate comentariile care sunt la fiecare acțiune a primei reprezentative. Edi Iordănescu este deranjat de toate lucrurile negative spuse despre el, de scandalurile din jurul echipei naționale, de presiunile făcute la fiecare acțiune a echipei naționale, de selecțiile făcute.

Pe lângă asta, din informațiile noastre, selecționerul este deranjat și de faptul că jucătorii primei reprezentative sunt mereu criticați și se creează o presiune negativă asupra lor.

„Mi-am parcurs toate etapele, am plecat de la Liga 3, am construit echipe de la zero: Pandurii, Astra, Mediaș. Am intrat cu 4 echipe diferite în play-off, am câștigat trofee, am parcurs tot ce se pute parcurge în România”, spune Edi Iordănescu, în momentul în care a fost instalat pe banca echipei naționale.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și