Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu e gata să plece de la națională, în 2024! Decizia radicală luată de selecționer

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 mai 2023, 9:05

Edi Iordănescu e gata să plece de la națională, în 2024! Decizia radicală luată de selecționer

Edi Iordănescu e gata să plece de la națională, în 2024

Edi Iordănescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Edi Iordănescu e gata să plece de la națională, în 2024! Selecționerul ar fi luat o decizie radicală în ceea ce privește viitorul său pe banca primei reprezentative!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile Antena Sport, actualul tehnician al României ar fi decis să nu mai continue pe banca tricolorilor, lucru pe care l-a transmis deja apropiaților și unor persoane din cadrul Federației Române de Fotbal!

Edi Iordănescu nu s-a ferit să anunțe public că va pleca de la națională, dacă România nu se va califica la EURO 2024! Din sursele AS.ro, chiar dacă va reuși să ducă prima reprezentativă la turneul final din Germania, selecționerul pare decis să plece după EURO 2024, asta dacă va califica România, dacă nu, va face acest lucru imediat după preliminarii.

Edi Iordănescu e gata să plece de la națională

Trebuie spus că selecționerul are o dorință enormă să își îndeplinească obiectivul, acela de a duce naționala la EURO 2024. Din informațiile noastre, tehnicianul speră să-i ducă pe tricolori, după opt ani, la un turneu final, iar apoi să își continue cariera de antrenor în străinătate!

Este știut faptul că Edi Iordănescu a refuzat deja mai multe oferte pentru a pregăti echipa națională și a o duce, din nou, la un turneu final. În acest moment, însă, selecționerul este decis să plece, indiferent ce se va întâmpla la EURO 2024, dacă va reuși să ducă România acolo.

Reclamă

Edi Iordănescu, sătul de scandalurile din România

Din câte se pare, selecționerul a luat această decizie sătul fiind de toate scandalurile și toate comentariile care sunt la fiecare acțiune a primei reprezentative. Edi Iordănescu este deranjat de toate lucrurile negative spuse despre el, de scandalurile din jurul echipei naționale, de presiunile făcute la fiecare acțiune a echipei naționale, de selecțiile făcute.

Pe lângă asta, din informațiile noastre, selecționerul este deranjat și de faptul că jucătorii primei reprezentative sunt mereu criticați și se creează o presiune negativă asupra lor.

„Mi-am parcurs toate etapele, am plecat de la Liga 3, am construit echipe de la zero: Pandurii, Astra, Mediaș. Am intrat cu 4 echipe diferite în play-off, am câștigat trofee, am parcurs tot ce se pute parcurge în România”, spune Edi Iordănescu, în momentul în care a fost instalat pe banca echipei naționale.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu vrea să plece de la națională cu fruntea sus și e convins că, împreună cu grupul de jucători creat la prima reprezentativă, va reuși să ducă România la următorul turneu final! Selecționerul a spus de mai multe ori că este mulțumit de atitudinea jucătorilor aduși la lot, iar faptul că la națională s-a format un grup unit s-a văzut și în ultimele rezultate.

Tricolorii au șase puncte, după primele două jocuri din preliminarii și așteaptă cu încredere duelurile cu Kosovo și Elveția, din deplasare! Kosovo – România e live pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 16 iunie, de la ora 21:45.

Edi Iordănescu a anunţat convocările preliminare pentru „dubla” cu Kosovo şi Elveţia

Edi Iordănescu a anunţat convocările preliminare pentru „dubla” cu Kosovo şi Elveţia. 17 jucători sunt pe lista selecţionerului, printre ei fiind şi Ianis Hagi. Mijlocaşul lui Rangers este pe punctul de a reveni la echipa naţională, după ce a ratat startul campaniei.

PORTAR: Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 4/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 11/1), Vlad Chiricheș (Cremonese | Italia, 75/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 5/0), Virgil Ghiță (Cracovia | Polonia, 1/0), Marius Briceag (Korona Kielce | Polonia 0/0);

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 10/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 7/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 1/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 10/1), Dennis Man (Parma | Italia, 18/6), Ianis Hagi (Glasgow Rangers | Scoția, 24/2);

ATACANT: George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10)

Reclamă
Recomandări
  • România are 6 puncte după primele două meciuri disputate
  • Euro 2016 e ultimul turneu final la care a participat România

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:55 LIVE SCOREAC Milan – Inter 0-2. Acerbi și Thuram au marcat în „Derby della Madonnina”. La acest scor, Inter este campioană matematic! 22:53 LIVE VIDEOFarense – Benfica se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:45 LIVE VIDEOMiddlesbrough – Leeds 2-3, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri în prima repriză! 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) 21:33 Al Hilal – Al Ain, marţi, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 21:20 „De la Strâmbu’, sunt alții care bagă strâmbe!” Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad! Vezi toate știrile
Citește și