Închide meniul

Edi Iordănescu s-a fotografiat cu trofeul EURO 2024! Reacţia fanilor români

Bogdan Stănescu Publicat: 1 decembrie 2023, 21:56

Reclamă
Edi Iordănescu s-a fotografiat cu trofeul EURO 2024! Reacţia fanilor români

Edi Iordănescu s-a fotografiat cu trofeul EURO 2024

Edi Iordănescu şi trofeul EURO 2024 / Facebook

Edi Iordănescu s-a fotografiat cu trofeul EURO 2024! Reacţia fanilor români nu a întârziat să apară. Selecţionerul României se află la Hamburg, acolo unde sâmbătă va avea loc tragerea la sorţi a grupelor pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a publicat poza cu trofeul EURO 2024, iar suporterii români i-au transmis să aducă trofeul la Bucureşti.

Edi Iordănescu s-a fotografiat cu trofeul EURO 2024!

Să îţi ajute Dumnezeu! Meritaţi!” şi „Să o aduci acasă te rugăm” au comentat fanii români.

Şi celebrul Marcel Răducanu a comentat la postarea lui Edi Iordănescu. „Ce bine ţi-ar sta la sfârşit cu această frumoasă cupă”, i-a transmis Marcel Răducanu selecţionerului României.

Edi Iordănescu, Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu au zburat în Germania pentru tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024. Turneul final se va disputa tot în Germania.

Reclamă

Cum arată urnele de la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024

Urna 1

Urna 2

Reclamă 4 / 0/3
  • România
  • Ungaria
  • Turcia
  • Danemarca
  • Albania
  • Austria

Urna 3

  • Olanda
  • Scoţia
  • Croaţia
  • Slovenia
  • Slovacia
  • Cehia

Urna 4

  • Italia
  • Serbia
  • Elveţia
  • Câştigătoare play-off A
  • Câştigătoare play-off B
  • Câştigătoare play-off C

Astfel, „grupa morţii” pentru România ar fi una alături de Franţa, Olanda şi Italia. O grupă care ar putea fi considerată accesibilă ar fi cu Belgia, Slovacia şi Elveţia.

UEFA scoate la vânzare biletele pentru EURO 2024

Oficialii Federației Române de Fotbal au anunțat procedura prin care suporterii echipei naționale își pot achiziționa bilete pentru a-i vedea pe „tricolori” la turneul final din Germania. Potrivit oficialilor FRF, aceste tichete pot fi achiziționate doar de pe site-ul UEFA și vor fi puse în vânzare pe data de 4 decembrie.

„Biletele la meciurile României de la EURO 2024 din Germania se pot cumpăra doar de la organizatorul UEFA, de pe website-ul uefa.com/euro2024/ticketing, începând cu 4 decembrie.
Trebuie să vă creați un cont de utilizator pe acest portal și apoi să urmați pașii indicați de UEFA pentru achiziționarea de bilete. La debutul procedurii de cumpărare alegeți opțiunea FAN ROMANIA.

În cazul în care cererea va depăși numărul biletelor alocate, UEFA va organiza o loterie pentru repartizarea acestora.

Federația Română de Fotbal nu poate facilita, intermedia sau rezerva bilete pentru suporterii români. Toate operațiunile de ticketing se desfășoară exclusiv pe portalul UEFA Ticketing.

Reclamă

Vă recomandăm cu tărie să nu apelați la alte platforme de vânzare de bilete la EURO 2024. UEFA nu a autorizat nicio entitate în acest sens.

Biletele se pun în vânzare după tragerea la sorți a grupelor turneului final EURO 2024 de la Hamburg, care va avea loc pe 2 decembrie, ora 19:00.”, se arată în comunicatul FRF.

Cota României la câştigarea trofeului

Cota României la câştigarea EURO 2024 s-a „prăbuşit” după victoria cu Elveţia. Neînvinşi în campania de calificare, jucătorii lui Edi Iordănescu au reuşit să se claseze pe primul loc în Grupa I. Şi-au asigurat astfel prezenţa în urna a 2-a la tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European din Germania.

Jucătorii antrenaţi de Edi Iordănescu aveau cota 150.00 înaintea meciului decisiv cu Israel. Nu s-a produs nicio modificare după succesul din Ungaria, datorat golurilor marcate de Puşcaş şi Ianis Hagi. Totuşi, a ajuns în cădere liberă la finalul meciului cu Elveţia.

În prezent, tricolorii au cota 100.00 la ridicarea trofeului. Aceeaşi cotă o au şi Ungaria, Cehia, Scoţia şi Serbia.

Mari favorite ale bookmakerilor sunt Anglia lui Harry Kane şi Franţa lui Kylian Mbappe. Ţara gazdă a Europeanului, Germania, este a treia în top. Cu a patra şansă este văzută Portugalia lui Cristiano Ronaldo, iar campioana en-titre, Italia, are cota 12.00.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și