Închide meniul

Totul despre biletele la meciurile României la EURO 2024! Care sunt preţurile şi când le va pune FRF la vânzare

Alex Masgras Publicat: 20 noiembrie 2023, 8:37

Reclamă
Totul despre biletele la meciurile României la EURO 2024! Care sunt preţurile şi când le va pune FRF la vânzare

Totul despre biletele la meciurile României la EURO 2024

Fanii "tricolorilor", în timpul meciului România - Israel, din preliminariile EURO 2024

S-a aflat totul despre biletele la meciurile României la EURO 2024!! „Tricolorii” s-au calificat la turneul final din Germania, după succesul cu 2-1 în faţa Israelului. După 8 ani, România va juca din nou la un turneu final, iar echipa lui Edi Iordănescu va avea parte de o susţinere importantă în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până atunci, România va juca în ultimul meci al preliminariilor în faţa unui stadion plin. România – Elveţia se joacă marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Totul despre biletele la meciurile României la EURO 2024!

UEFA a scos deja o parte din biletele pentru EURO 2024 la vânzare, dar cei care nu au prins un loc în prima fază, care s-a desfăşurat între 3 şi 26 octombrie nu trebuie să se îngrijoreze. După tragerea la sorţi a grupelor, FRF va pune la vânzare biletele pe platforma de ticketing, în cea de-a doua fază de vânzare stabilită de UEFA.

Tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024 va avea loc la Hamburg, pe 2 decembrie. După tragere, „tricolorii” vor cunoaşte adversarii, dar şi stadioanele pe care se vor disputa meciurile de la turneul final.

A treia fază va avea loc în luna martie 2024, după ce se vor cunoaşte şi cele trei echipe care vor ajunge la EURO după meciurile din play-off, pe ruta Nations League.

Reclamă

Chiar şi în cazul în care fanii nu vor prinde bilete în cele trei faze stabilite de UEFA, forul continental va scoate la vânzare biletele celor care le-au rezervat, dar nu pot ajunge la partidele de la turneul final, potrivit fanatik.ro.

Preţul biletelor de la turneul final din această vară variază. Cele mai ieftine tichete ale meciurilor din faza grupelor vor fi 30 de euro, în timp ce pentru ultimul act, cele mai scumpe bilete vor fi 1000 de euro.

EURO 2024 se va desfăşura în perioada 14 iunie – 14 iulie 2024, în Germania. Meciurile se vor disputa pe 10 stadioane, care pot fi văzute AICI.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, mesaj pentru tricolori înainte de România – Elveţia

Liderul Generaţiei de Aur a anunţat că va fi prezent, în tribună, la meciurile României de la Campionatul European. Aşteaptă să asiste la victorii istorice în Germania şi îi ţine pumnii fiului său. Ianis Hagi a marcat golul victoriei cu Israel.

„Să-şi dorească mai mult, nu doar o simplă calificare. Să se construiască o mentalitate de învingători, pentru a avea o continuitate în calificări pe următorii ani. Abia acum începe munca grea, munca adevărată.

De acum încolo începe greul. Când ai talent, e mai uşor să ajung la un obiectiv pe care ţi-l propui. Acum începe adevărata provocare pentru ei, pentru România. Cu toţi ne dorim să construim o echipă mai bună decât am avut. Poate şi mai bună, poate şi mai norocoasă, care se facă performanţă. De ce nu?

Hai să ne provocăm, că dacă ne mulţumim cu puţin, puţin vine. Dacă ne propunem mai mult, o să-ţi vină mai mult. Cred că trebuie să ne propunem mai mult. Cred că avem un potenţial şi cred că fotbalul românesc poate fi mai bun pe viitor.

Orice jucător îşi doreşte să ajungă la un European sau un Mondial. Li s-a îndeplinit un vis. Erau fericiţi. De acum încolo, să rămână cu picioarele cu pământ. Să fie conştienţi că începe greul. Nivelul va fi mult mai mare. Trebuie să ne ridicăm şi noi nivelul, să fim acolo„, a declarat Gică Hagi la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și