Închide meniul

Edi Iordănescu se revoltă după ce a aflat de ultima regulă din fotbal: „O inepţie! Unii se plictisesc în birouri”

Bogdan Stănescu Publicat: 13 februarie 2024, 10:18

Reclamă
Edi Iordănescu se revoltă după ce a aflat de ultima regulă din fotbal: „O inepţie! Unii se plictisesc în birouri

Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională

Edi Iordănescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Edi Iordănescu se revoltă după ce a aflat de ultima regulă din fotbal. Selecţionerul naţionalei a reacţionat dur în privinţa cartonaşului albastru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

IFAB, forul care gestionează regulile de joc şi care are puterea de a modifica şi inova, urmează să testeze sancţionarea jucătorilor la meciuri cu cartonaşe albastre.

Edi Iordănescu se revoltă după ce a aflat de ultima regulă din fotbal: „O inepţie! Unii se plictisesc în birouri”

Cartonaşul albastru = o inepţie!! Unii se plictisesc în birouri!! În ritmul ăsta, curând se va sta cu manual de utilizare pe bancă, să confrunţi regulamentul live!!“, a scris Edi Iordănescu pe contul său de Facebook.

Cartonaşul albastru ar însemna absenţa de pe teren a unui jucător timp de 10 minute. El se va acorda pentru faulturi sau proteste.

FIFA a reacţionat în legătură cu cartonaşul albastru, precizând că relatările din presă sunt “incorecte şi premature”.

Reclamă

FIFA doreşte să clarifice faptul că relatările privind aşa-numitul „cartonaş albastru” la nivelul elitei fotbalistice sunt incorecte şi premature. Orice astfel de teste, dacă vor fi puse în aplicare, ar trebui să se limiteze la testarea în mod responsabil la nivelurile inferioare, o poziţie pe care FIFA intenţionează să o reitereze atunci când acest punct de pe ordinea de zi va fi discutat în cadrul AGA IFAB din 2 martie”, a fost mesajul FIFA.

Gică Craioveanu ştie de ce Edi Iordănescu ezită să continue la naţională şi după EURO: „Poate de asta vrea să se retragă!”

Gică Craioveanu ştie de ce Edi Iordănescu ezită să continue la naţională şi după EURO. Selecţionerul României nu s-a decis dacă va continua pe banca României şi după Campionatul European din Germania.

Edi Iordănescu îl ţine în „joc de glezne” pe Răzvan Burleanu. Poate pleca după EURO 2024, dacă nu va accepta să îşi prelungească contractul cu Federaţia. Craioveanu crede că Iordănescu ar putea prefera să plece de la naţională după un turneu final şi nu după o campanie de calificare ratată.

Reclamă 4 / 0/3

El şi-a câştigat dreptul să continue şi fără discuţii, dar el ştie cel mai bine ce are de făcut. Poate crede că nu o sa reuşească să ducă echipa la Campionatul Mondial şi poate de asta vrea să se retragă”, a spus Gică Craioveanu în exclusivitate la AntenaSport.

Mihai Stoichiţă a anunţat când vor avea loc negocierile dintre Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu

Mihai Stoichiţă a anunţat când vor avea loc negocierile dintre Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu legate de prelungirea contractului. Directorul tehnic din FRF a spus că îşi doreşte ca Edi Iordănescu să continue pe banca naţionalei României şi în preliminariile Campionatului Mondial din 2026.

Mihai Stoichiţă a dezvăluit că Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu se vor aşeza la masa negocierilor pentru prelungirea contractului după amicalele României din martie, cu Irlanda de Nord şi Columbia.

Noi ne dorim să rămână, o să aibă discuţii preşedintele cu el pentru a se stabili noul contract. Cred că imediat după meciurile amicale din martie vor avea loc discuţiile. De ce să ne gândim la variante? Ar fi urât să ne gândim la variante când îl avem pe Edi. Nu mă ocup eu de salariu, e treaba preşedintelui”, a spus Mihai Stoichiţă la sosirea în România.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă Vezi toate știrile
Citește și