Închide meniul
EXCLUSIV

Gică Craioveanu ştie de ce Edi Iordănescu ezită să continue la naţională şi după EURO: „Poate de asta vrea să se retragă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 februarie 2024, 11:05

Gică Craioveanu ştie de ce Edi Iordănescu ezită să continue la naţională şi după EURO: „Poate de asta vrea să se retragă!

Gică Craioveanu ştie de ce Edi Iordănescu ezită să continue la naţională şi după EURO

Gică Craioveanu, la un meci / Mediafax Foto-Remus Badea via Hepta

Gică Craioveanu ştie de ce Edi Iordănescu ezită să continue la naţională şi după EURO. Selecţionerul României nu s-a decis dacă va continua pe banca României şi după Campionatul European din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu îl ţine în „joc de glezne” pe Răzvan Burleanu. Poate pleca după EURO 2024, dacă nu va accepta să îşi prelungească contractul cu Federaţia. Craioveanu crede că Iordănescu ar putea prefera să plece de la naţională după un turneu final şi nu după o campanie de calificare ratată.

Gică Craioveanu ştie de ce Edi Iordănescu ezită să continue la naţională şi după EURO

El şi-a câştigat dreptul să continue şi fără discuţii, dar el ştie cel mai bine ce are de făcut. Poate crede că nu o sa reuşească să ducă echipa la Campionatul Mondial şi poate de asta vrea să se retragă„, a spus Gică Craioveanu în exclusivitate la AntenaSport.

Mihai Stoichiţă a anunţat când vor avea loc negocierile dintre Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu

Mihai Stoichiţă a anunţat când vor avea loc negocierile dintre Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu legate de prelungirea contractului. Directorul tehnic din FRF a spus că îşi doreşte ca Edi Iordănescu să continue pe banca naţionalei României şi în preliminariile Campionatului Mondial din 2026.

Mihai Stoichiţă a dezvăluit că Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu se vor aşeza la masa negocierilor pentru prelungirea contractului după amicalele României din martie, cu Irlanda de Nord şi Columbia.

Reclamă

Noi ne dorim să rămână, o să aibă discuţii preşedintele cu el pentru a se stabili noul contract. Cred că imediat după meciurile amicale din martie vor avea loc discuţiile. De ce să ne gândim la variante? Ar fi urât să ne gândim la variante când îl avem pe Edi. Nu mă ocup eu de salariu, e treaba preşedintelui„, a spus Mihai Stoichiţă la sosirea în România.

România are o miză uriașă în Liga Națiunilor!

România are o miză uriașă în Liga Națiunilor! Echipa națională trebuie să își câștige grupa din Liga C, pentru a avea șanse mai mari de calificare la următorul turneu final.

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu se află în Grupa 2 din Liga C a UEFA Nations League. Prima reprezentativă se va lupa cu selecționatele din  Kosovo, Cipru și din Lituania / Gibraltar, pentru câștigarea acesteia. Jumătate din duelurile României, din cadrul acestei competiții, se vor vedea live pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3

Câștigarea grupei din Liga Națiunilor reprezintă o oportunitate imensă pentru echipa națională a României, în ceea ce privește șansele de calificare la Cupa Mondială din 2026, care va avea loc în Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada.

Concret, „tricolorii” lui Edi Iordănescu pot obține un loc la barajul pentru următoarea Cupă Mondială, în cazul în care își vor câștiga grupa din Liga C.

Acest scenariu ar fi valid în situația în care România nu va termina pe unul din primele 2 locuri din cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2026. „Tricolorii” nu și-au aflat încă adversarii din cadrul calificărilor pentru următorul turneu final de nivel mondial.

„UEFA Nations League 2024/25 va conta și pentru stabilirea ultimelor echipe europene calificate la Campionatul Mondial din 2026. Cel mai bine clasate 4 formații în Liga Națiunilor, exceptând echipele care au încheiat pe primele două locuri în grupele din preliminarii, vor participa la meciurile de baraj pentru Mondial, alături de toate cele 12 echipe de pe locul secund.

Astfel, vor rezulta patru play-off-uri, fiecare cu câte 4 echipe, ce se vor disputa în sistem semifinale-finală, urmând a se stabili ultimele 4 naționale europene participante la Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada”, se arată pe frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și