Închide meniul

Edi Iordănescu, susţinut de Adrian Porumboiu! Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu a fost convocat: „Selecţia a fost corectă”

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2024, 18:05

Reclamă
Edi Iordănescu, susţinut de Adrian Porumboiu! Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu a fost convocat: „Selecţia a fost corectă

Cel mai scump prim 11 al naţionalei, lăsat "acasă" de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu/ Profimedia

Edi Iordănescu este susţinut de Adrian Porumboiu, după ce oltenii s-au plâns de faptul că Alexandru Mitriţă nu a fost convocat la EURO 2024. Fostul patron de la Vaslui a subliniat că mijlocaşul Universităţii Craiova s-a luptat cu Florinel Coman pentru un loc la naţională, fiind de părere că „Mbappe” este cel mai valoros jucător din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024. Ultimul meci al naţionalei, cu Liechtenstein, înainte de turneul final, va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, vineri, de la ora 21:00.

Edi Iordănescu, susţinut de Adrian Porumboiu

Adrian Porumboiu a lăudat selecţia lui Edi Iordănescu şi a subliniat că nici Vlad Chiricheş nu ar fi trebuit să facă parte din lot, dat fiind faptul că în sezonul recent încheiat, a stat mult timp „pe bară”.

Fostul patron de la Vaslui a oferit un verdict şi despre situaţia lui Alexandru Mitriţă, fiind convins că Edi Iordănescu a făcut alegerea corectă, atunci când l-a convocat pe Florinel Coman, care evoluează pe postul vedetei Universităţii Craiova.

„Mitriță este un jucător talentat, un jucător care poate câștiga un meci, dar vedeți că și la Craiova… în momentele în care au avut nevoie de el, să câștige titlul, să câștige Cupa, în unele meciuri a reușit, în altele nu a reușit. Acolo sunt jucători mai mulți pe acea parte și a trebuit să aleagă dintre ei. Pe cine să lași acasă? Pe Coman? Nu ai cum. Eu cred că selecția a fost una corectă, cât se poate.

Reclamă
Reclamă 4

Chiricheș vine după foarte multe meciuri în care nu a jucat, a fost accidentat, un mare fotbalist, dar acum i se apropie pensia și e greu să crezi că poate să revină imediat să joace. Mi se par deciziile corecte din partea lui Edi și nu îl văd să se gândească că trebuie să avantajeze un club sau altul sau un jucător.

Oltenii sunt ultimii din țara asta care pot acuza pe cineva de orgoliu. Noi vorbim doar de postul pe care joacă Mitriță și vorbim de un contracandidat, Coman. Dacă cineva îmi spune acum că Mitriță este mai bun decât Coman, eu îl contrazic.

Coman este opțiunea peste Mitriță. Mihăilă are viteză, are explozie, și dacă posesia e mai bună a echipei adverse, pe o fază de contraatac spulberă tot Mihăilă”, a declarat Adrian Porumboiu, conform fanatik.ro.

Reclamă

Lotul preliminar al României pentru EURO 2024

FRF a anunţat lotul preliminar al României pentru EURO 2024! Surpriza uriaşă a selecţionerului Edi Iordănescu este convocarea lui Constantin „Dina” Grameni, de la Farul.

Acesta este şi lotul pentru ultimele două partide amicale ale României înainte de EURO 2024. Naţionala va juca înainte de turneul final cu Bulgaria şi Liechtenstein.

PORTARI
Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 20/0), Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 10/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Răzvan SAVA (CFR Cluj, 0/0);

FUNDAȘI
Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 16/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 5/0), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 15/0), Bogdan RACOVIȚAN (Rakow | Polonia, 1/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 19/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 26/2), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 27/1), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 34/2);

MIJLOCAȘI
Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 16/0), Marius MARIN (Pisa | Italia, 16/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 36/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 54/3), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 68/14), Adrian ȘUT (FCSB, 1/0), Darius OLARU (FCSB, 16/0), Constantin GRAMENI (Farul Constanța, 0/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 22/7), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 19/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 33/5), Florinel COMAN (FCSB, 13/1);

ATACANȚI
Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 9/2), George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 41/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 37/5), Daniel BÎRLIGEA (CFR Cluj, 1/0).

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:14

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

23:57 23 iun.

Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1! Maghiarii au obținut locul al 3-lea în Grupa A! Scoțienii, eliminați!

23:53 23 iun.

Barnabas Varga s-a prăbuşit pe teren şi colegii lui au început să plângă. UPDATE Anunţul oficial făcut după Scoţia – Ungaria

23:35 23 iun.

„Va reveni Kylian Mbappe pe teren?” Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa – Polonia

23:29 23 iun.

Universitatea Craiova a pierdut primul amical al verii! Alexandru Mitriță s-a accidentat la duelul cu Pafos

22:48 23 iun.

„Tricolorii”, în proces de refacere înaintea meciului cu Slovacia! Cum s-au relaxat jucătorii naţionalei

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală
Citește și