Închide meniul

Elvețienii au reacționat după ce România i-a ajutat să se califice la EURO 2024: „Putem spune un singur lucru”

Alex Ioniță Publicat: 19 noiembrie 2023, 8:39

Reclamă
Elvețienii au reacționat după ce România i-a ajutat să se califice la EURO 2024: Putem spune un singur lucru”

Elvețienii au reacționat după ce România i-a ajutat să se califice la EURO 2024

Xherdan Shaqiri, la echipa națională a Elveției / Profimedia

Elvețienii au reacționat după ce România i-a ajutat să se califice la EURO 2024. Jurnaliștii din „Țara Cantoanelor” au vorbit despre duelul „tricolorilor” cu selecționata din Israel, încheiat cu scorul de 2-1. Grație acestui rezultat și selecționata lui Murat Yakin s-a calificat la Campionatul European, având în vedere faptul că echipa națională din „Țara Sfântă” nu mai are nicio șansă la calificare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă s-au calificat la turneul final din Germania, elevii lui Edi Iordănescu mai au un meci de disputat în preliminarii. Este vorba despre partida cu Elveția, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe data de 21 noiembrie, de la ora 21:45. „Tricolorii” se pot califica la EURO de pe prima poziție a grupei, în cazul în care nu vor pierde duelul de pe Arena Națională.

Elvețienii au reacționat după ce România i-a ajutat să se califice la EURO 2024. Mesaj pentru elevii lui Edi Iordănescu

Presa din Elveția a ținut să le mulțumească jucătorilor de la echipa națională pentru faptul că au eliminat-o pe Israel din lupta pentru calificarea la EURO. Totuși, elvețienii nu sunt tocmai mulțumiți de această calificare, având în vedere că selecționata din „Țara Cantoanelor” nu a reușit să o învingă pe Kosovo. Partida respectivă s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1.

„European, venim! Dar nu reușim să învingem nici o echipă de mâna a treia, Kosovo, așa că avem o calificare fără euforie. Putem spune un singur lucru: mulțumim, România! Danke! Am obținut biletele grație victoriei pe care România a reușit-o cu Israel.

Euforie? E departe, tare departe. Prestația cu Kosovo, o echipă extrem de limitată? Evoluțiile acestei naționale? Departe, departe de a fi bune”, au notat jurnaliștii publicației blick.ch.

Reclamă

În momentul de față, echipa națională a Elveției se confruntă cu o situație grea, având în vedere faptul că a înregistrat 3 rezultate de egalitate împotriva unor selecționate pe care, în mod normal, ar fi trebuit să le învingă. A fost 3-3 cu Belarus, 1-1 cu Israel și 1-1 cu Kosovo.

România – Elveția LIVE VIDEO | Miza uriașă a meciului

Miza meciului de pe Arena Națională dintre România și Elveția rămâne una uriașă, chiar dacă tricolorii au obținut deja calificarea la EURO 2024.

Urna în care ne vom afla la tragerea la sorți de pe 2 decembrie de la Hamburg depinde de duelul de pe Arena Națională, care ne găsește pe primul loc în Grupa I din preliminarii.

Reclamă 4 / 0/3

După primele nouă meciuri disputate, România e pe primul loc în Grupa I și, dacă nu va pierde meciul cu Elveția, va fi în urna a doua la tragerea la sorți, ocolind echipe bine cotate ale Europei, precum Turcia, Danemarca sau Ungaria.

Dacă ne va învinge Elveția, vom ajunge în urna a patra și vom avea parte de o grupă mai grea. Dacă vor avea însă ghinion la tragerea la sorți, tricolorii pot prinde o ”grupă a morții” și din urna 2, cu Franța, Olanda și Elveția.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și