Închide meniul

„Este ceva incredibil!”. Marius Șumudică a șters pe jos cu naționala României U21: „Ne aparam ca la handbal”

Alex Masgras Publicat: 24 iunie 2023, 22:41

Reclamă
„Este ceva incredibil!. Marius Șumudică a șters pe jos cu naționala României U21: „Ne aparam ca la handbal

"Este ceva incredibil!". Marius Șumudică a șters pe jos cu naționala României U21

România U21 - Ucraina U21 / ProfiMedia

„Este ceva incredibil!”. Marius Șumudică a șters pe jos cu naționala României U21. Naționala de tineret a pierdut și a doua partidă de la Campionatul European U21, organizat de România și Georgia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După înfrângerea din meciul de debut în fața Spaniei, scor 0-3, echipa lui Emil Săndoi a pierdut și duelul cu Ucraina, scor 0-1. Ucraina a obținut cele trei puncte pe finalul meciului, atunci când Dican a trimis balonul în propria poartă.

„Este ceva incredibil!”. Marius Șumudică a șters pe jos cu naționala României U21: „Ne aparam ca la handbal”

La finalul partidei de pe stadionul Steaua, Marius Șumudică a criticat modul în care tricolorii mici s-au prezentat la acest turneu final. Șumudică l-a lăudat pe Târnovanu, cel care a salvat în mai multe rânduri naționala de tineret prin intervențiile sale, dar nu a înțeles de ce echipa noastră a fost dominată în fața propriilor suporteri de Ucraina:

„Sunt multe aspecte de discutat. Este dezastruos… Având în vedere că organizăm această grupă, jucăm în fața propriilor suporteri și nu avem valoarea să dominăm adversarul.

Începem jocul de o manieră și-l încheiem apărându-ne ca la handbal. Ucraina a făcut 715 pase, iar tu faci 249. E ceva incredibil.

Reclamă

Nu înțeleg cum să te aperi când te ajuta doar victoria. Am plâns după Screciu, a venit Screciu. Am plâns după Târnovanu, jos pălăria în fața acestui băiat, a avut cinci intervenții extraordinare. Trebuie să lucrăm la posesie.

Ucraina ne-a dominat fizic. Din punct de vedere al posesiei, am văzut fundașii lor centrali cu 10 metri în terenul nostru. Asta înseamnă personalitate.

Nu pot să-mi explic de ce am încheiat meciul cu trei mijlocași defensivi, i-am invitat tot timpul să vină peste noi”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vladimir Screciu: „Era bine dacă era VAR și acum”

Screciu a vorbit și despre faza din minutul 17, atunci când Markovic și portarul Ucrainei s-au ciocnit în careu. Jucătorii României au cerut lovitură de la 11 metri, fără succes. La Campionatul European U21, UEFA a decis să introducă sistemul VAR abia din faza sferturilor de finală:

„Eu eram în spatele lui Jovan (n.r. la faza din minutul 17) și am văzut cum portarul l-a lovit în gleznă, chiar nu mă așteptam să nu fie penalty. Nu aveam niciun dubiu că nu va fi.

Cred că au mai fost faze dubioase la acest turneu, era bine dacă era VAR și acum, nu doar din sferturi încolo. Nu am putut valorifica ocaziile, din păcate”, a mai spus Vladimir Screciu.

România mai are șanse teoretice de calificare în sferturile de finală ale Campionatului European U21. Echipa lui Emil Săndoi trebuie învingă Croația în ultimul meci din grupă, dar are nevoie de ajutor și din partea celorlalte echipe. Mai întâi, Croația trebuie să o învingă pe Spania astăzi și este nevoie și de o victorie a Ucrainei în ultima etapă, contra spaniolilor. În cazul în care se va întâmpla acest lucru, departajarea dintre România, Spania și Croația se va face la golaveraj, dar înfrângerea din prima etapă a tricolorilor la scor de neprezentare nu ne oferă prea multe speranțe.

România U21 mai are un meci de disputat în faza grupelor. Tricolorii mici vor juca marți seară, pe stadionul Steaua, contra naționalei Croației. În această seară, de la ora 21:45, se mai joacă în Grupa B partida dintre Spania U21 și Croația U21, în Giulești.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și