Închide meniul

EXCLUSIV | Dorinţa pe care Ionuţ Radu şi-a pus-o de ziua lui: "Vreau să fiu cel mai bun din lume!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2020, 19:28

EXCLUSIV | Dorinţa pe care Ionuţ Radu şi-a pus-o de ziua lui: "Vreau să fiu cel mai bun din lume!"

Mediafax Foto / Lucian Danciu via Hepta

Ionuţ Radu are planuri mari

Împrumutat la Parma până la finalul acestui sezon, Radu trage tare să îşi intre în formă. Serie A s-ar putea relua pe 20 iunie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am început de o săptămână să facem antrenamente normale şi e mult mai bine decât mă aşteptam. Mă aşteptam să fie puţin mai greu la început, dar se pare că suntem în formă toată echipa. 

Vom vedea ce va fi din vară. Trebuie să se ia şi o decizie de pe 30 încolo, că vor fi probleme cu contractele, cu împrumuturile. Mă gândesc să mă pregătesc foarte bine, să fiu din nou în forma în care eram înainte de începutul carantinei. Sunt optimist, nu văd niciun obstacol care să mă oprească să îmi ating obiectivul", a declarat Ionuţ Radu, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Ionuţ Radu: "Vreau să fiu cel mai bun din lume"

Sunt şanse mari ca Ionuţ Radu să rămână la Inter din vară şi să-i facă concurenţă lui Samir Handanovic. Internaţionalul român are ambiţii mari. 

"Ăsta e obiectivul meu: să fiu printre cei mai buni, să muncesc şi să fiu printre cei mai buni, dacă nu chiar cel mai bun din lume! Că va fi Inter, că va fi altă echipă, un fotbalist trebuie să se adapteze la orice provocare. Niciodată nu se ştie ce va fi în fotbal. 

Reclamă

Eu am crescut la Inter şi îi datorez foarte mult Interului pentru ce am, pentru ce sunt şi aş vrea să răsplătesc tot ce mi-au dat ei mie", a spus Radu pentru AntenaSport.  

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și