Închide meniul

EXCLUSIV | Ioan Andone, mesaj pentru Mirel Rădoi: ”Trebuie să facă un schimb de generații!” ”Fălcosul” consideră că România are nevoie de un nou val de jucători

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 4 iunie 2021, 10:14

EXCLUSIV | Ioan Andone, mesaj pentru Mirel Rădoi: ”Trebuie să facă un schimb de generații!” ”Fălcosul” consideră că România are nevoie de un nou val de jucători

Ioan Andone, atac dur la George Puşcaş

Ioan Andone, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport / AS.ro

Ioan Andone, mesaj pentru Mirel Rădoi! Fostul tehnician consideră că Rădoi nu are nimic de pierdut dacă face un schimb de generații la echipa națională. Andone este de părere că România nu mai are șanse de calificare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone, mesaj pentru Mirel Rădoi

Andone a observat că Rădoi vrea să schimbe mentalitatea la echipa națională. ”Fălcosul” consideră riscantă tactica lui Rădoi și susține că sunt echipe peste care nu te poți arunca cu 6-7 jucători ofensivi.

El vrea o schimbare la echipa națională. Nu pe organizare defensivă și să jucăm pe contraatac, cum s-a jucat la echipa națională, dar e riscant să joci cu 6-7 jucători ofensivi.

Nu poți să te duci cu jocul ăsta peste Germania. E riscant, sunt șanse mici de calificare. Trebuie să facă un schimb de generații, nu pierde nimic dacă-l face. Aici trebuie să riște”, consideră Ioan Andone.

Mirel Rădoi a anunțat că nu-și va schimba stilul

Criticat de mai multă lume pentru jocul primei reprezentative, Mirel Rădoi a anunțat că nu-și va schimba mentalitatea. Selecționerul susține că România va continua să joace ofensiv.

Reclamă

Dacă nu merge, atunci schimbaţi-mă pe mine. Eu nu am cum să mă schimb. Sunt de 3 ani la Federaţia Română de fotbal şi vă spun de aceleaşi principii. Aţi fost mulţumiţi la naţionala de tineret, acum nu mai sunteţi. Eu nu o să mă schimb indiferent de ceea ce se întâmplă.

S-ar putea ca peste un an, 2, 3 sau 20 să mă las de antrenorat. Dar nu îmi schimb principiile. Niciodată. Pentru noi, scopul e să marcăm un gol mai mult decât adversara”, a anunțat Mirel Rădoi, după meciul cu Georgia.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și