Închide meniul

EXCLUSIV | "Mai bine nu ne mai prezentăm!" Marius Şumudică, reacţie după cea mai controversată declaraţie făcută de Mirel Rădoi: "E prea de tot"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2021, 14:11

EXCLUSIV | "Mai bine nu ne mai prezentăm!" Marius Şumudică, reacţie după cea mai controversată declaraţie făcută de Mirel Rădoi: "E prea de tot"

Abaca Press via Hepta

Marius Şumudică, reacţie tranşantă după declaraţia controversată a lui Mirel Rădoi

Marius Şumudică e de părere că Mirel Rădoi a fost ironic atunci când a afirmat acest lucru şi că nu am ajuns în stadiul să ne facem probleme de meciul cu Liechstentein. În caz contrar. ar trebui să nu ne mai prezentăm. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cred că a fost ironic în momentul în care a spus lucrul ăsta. Nu cred. Cred că e prea de tot. Dacă ajungem să ne temem şi de Liechtenstein, mai bine nu ne mai prezentăm. Cred că a fost ironic", a spus Marius Şumudică în exclusivitate la AS.ro. 

Mirel Rădoi: "Am emoţii şi cu Liechstentein!"

Naţionala României a pierdut ruşinos în Armenia, scor 2-3, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Tricolorii au numai trei puncte după primele trei etape din grupă şi şi-au redus considerabil şansele de a se califica la turneul final, după o pauză de 24 de ani.

După ce a fost bătut de Armenia, Rădoi se teme pentru naţională şi la meciul cu Liechstentein.

"Dacă reuşeam să câştigăm cele 3 puncte eram pe locul doi, într-o situaţie foarte favorabilă nouă, având victorii asupra Macedoniei şi Armeniei. Noi nu am jucat până acum, teoretic, cu cea mai slabă echipă din grupă. Aşa cum le-am spus şi băieţilor… cum am arătat în seara asta, am emoţii şi pentru partida contra Liechtenstein", a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și