Închide meniul

Fanii lui Rangers, mesaje superbe pentru Ianis Hagi după calificarea la EURO 2024! Scoțienii regretă împrumutul „Prințului”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 noiembrie 2023, 12:54

Fanii lui Rangers, mesaje superbe pentru Ianis Hagi după calificarea la EURO 2024! Scoțienii regretă împrumutul Prințului”

Fanii lui Rangers, mesaje superbe pentru Ianis Hagi după calificarea la EURO 2024

Ianis Hagi, în timpul meciului dintre Israel și România / Profimedia

Fanii lui Rangers au transmis o serie de mesaje superbe pentru Ianis Hagi după calificarea la EURO 2024. Suporterii clubului care l-a împrumutat pe mijlocaș la Alaves regretă acum plecarea acestuia de la echipa favorită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost unul dintre eroii echipei naționale în duelul cu Israel. Acesta a reușit să marcheze un gol în victoria cu 2-1 în fața selecționatei din „Țara Sfântă” și a fost astfel decisiv în duelul care a adus calificarea la Campionatul European din 2024.

Fanii lui Rangers, mesaje superbe pentru Ianis Hagi după calificarea la EURO 2024. Ce au scris suporterii scoțieni

După partida din preliminariile pentru Campionatul European din Germania, mai mulți fani ai celor de la Rangers au comentat performanța lui Ianis Hagi, potrivit informațiilor oferite de thescottishsun.co.uk.

Fanii clubului l-au rugat pe antrenorul formației, prin intermediul acestor mesaje, să îl aducă „acasă” pe fiul lui Gică Hagi, care este împrumutat, până la finalul sezonului, la Deportivo Alaves, în La Liga.

„Hagi trimite România la Euro. Acesta este băiatul meu. Te rog, adu-l acasă, Phil (n.r. Phil Clement, antrenorul celor de la Rangers”; „Nu înțeleg de ce Rangers l-a cedat pe Ianis Hagi sub formă de împrumut”; „Urmează pașii tatălui său” și „Fiul legendarului Gheorghe Hagi, Ianis, a marcat golul victoriei împotriva Israelului! Ce mod minunat de a scrie această poveste” au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor de la Rangers, după ce Ianis Hagi a marcat în Israel – România 1-2.

Reclamă

Pentru elevii lui Edi Iordănescu urmează ultimul meci din preliminariile pentru EURO 2024. Este vorba despre partida cu Elveția, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY pe 21 noiembrie, de la ora 21:45. În cazul în care rezultatul din această va fi unul pozitiv pentru „tricolori”, România se va califica la turneul final din Germania de pe primul loc și va face parte din urna a 2-a la tragerea la sorți a grupelor, care va avea loc pe data de 2 decembrie, la Hamburg.

Kira Hagi, reacție sublimă după ce Ianis Hagi a calificat România la EURO 2024

Kira Hagi nu putea rata momentul în care fratele ei a fost decisiv pentru calificarea României la EURO 2024. ”Te iubesc, Ianis Hagi!”, a fost mesajul, în limba engleză, postat pe InstaStory de fiica lui Gică Hagi.

Ianis Hagi a înscris golul de 2-1 cu Israel, în Ungaria, cu stângul, la colțul scurt, așa cum o făcea și tatăl său, Gică Hagi, la Cardiff, în 1993, când tricolorii se calificau la CM 1994, după 2-1 în Țara Galilor.

Reclamă 4 / 0/3

Kira a postat și un video cu bucuria de la finalul meciului care ne-a adus a șasea calificare la un turneu final european.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și