Închide meniul

Kira Hagi, reacție sublimă după ce Ianis Hagi a calificat România la EURO 2024: ”Te iubesc, Ianis!”

Dan Roșu Publicat: 19 noiembrie 2023, 7:42

Reclamă
Kira Hagi, reacție sublimă după ce Ianis Hagi a calificat România la EURO 2024: ”Te iubesc, Ianis!”

Kira Hagi, reacție sublimă după ce Ianis Hagi a calificat România la EURO 2024

Kira Hagi a avut o reacție minunată după ce fratele ei, Ianis Hagi, a marcat golul victoriei cu Israel (2-1), care a calificat România la EURO 2024, primul nostru turneu final după o pauză de 8 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a înscris golul de 2-1 cu Israel, în Ungaria, cu stângul, la colțul scurt, așa cum o făcea și tatăl său, Gică Hagi, la Cardiff, în 1993, când tricolorii se calificau la CM 1994, după 2-1 în Țara Galilor.

Kira Hagi, reacție sublimă după ce Ianis Hagi a calificat România la EURO 2024

Kira Hagi nu putea rata momentul în care fratele ei a fost decisiv pentru calificarea României la EURO 2024. ”Te iubesc, Ianis Hagi!”, a fost mesajul, în limba engleză, postat pe InstaStory de fiica lui Gică Hagi.

Kira a postat și un video cu bucuria de la finalul meciului care ne-a adus a șasea calificare la un turneu final european.

Reclamă

Ianis Hagi s-a descătuşat după ce a marcat golul victoriei

Ianis Hagi s-a descătuşat după ce a marcat golul victoriei care a calificat România la EURO! „Tricolorii” s-au impus cu 2-1 în meciul cu Israel, George Puşcaş şi Ianis Hagi fiind marcatorii celor două goluri ale „tricolorilor”.

Ianis Hagi a înscris golul de 2-1 al României cu piciorul stâng. La finalul meciului, jucătorul celor de la Deportivo Alaves a fost extrem de emoţionat. „Tricolorii” mai au de disputat un singur meci din această campanie de calificare, cu Elveţia. Meciul în care România va sărbători calificarea la EURO 2024 va fi marţi seară, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ianis Hagi a înscris cel mai important gol al carierei sale. Fiul „Regelui” a marcat în minutul 63 al meciului cu Israel golul de 2-1 în meciul în care România şi-a asigurat prezenţa la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Fericire, bucurie, clar a fost obiectivul nostru de la începutul campaniei şi am reuşit să o facem în al nouălea meci. Suntem fericiţi!

Şampanie nu, nu! Deocamdată mai avem un meci cu Elveţia, cred că o să bem un pahar de vin fiecare. Ne ştim obiectivul, vrem să terminăm pe primul loc. Avem responsabilitatea asta în faţa ţării, în faţa a 55.000 de oameni pe Arenă, marţi. Deci vrem să terminăm pe primul loc.

Îmi aduc aminte că şi la tineret tot aşa am terminat neînvinşi, de ce nu să o facem şi la echipa mare. Sunt fericit ţinând cont că acum un an nu jucam fotbal, acum un an şi jumătate nu puteam să merg şi nu ştiam dacă o să îmi mai revin. Sentimentele au fost oribile un an, acum să marchezi într-un meci decisiv pentru naţionala României este incredibil!”, a declarat Ianis Hagi, exclusiv pentru Antena Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și