Închide meniul

Florin Lovin l-a băgat „în corzi” pe Răzvan Burleanu: „Cum să nu recunoști? Dacă îi asculți discursul, zici că trăim într-o țară unde totul e bine”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 septembrie 2022, 22:44

Florin Lovin l-a băgat „în corzi pe Răzvan Burleanu: „Cum să nu recunoști? Dacă îi asculți discursul, zici că trăim într-o țară unde totul e bine

Răzvan Burleanu, criticat de Florin Lovin

Răzvan Burleanu, în timpul unei conferințe

Florin Lovin l-a băgat „în corzi” pe Răzvan Burleanu, după ce naționala României a retrogradat în Liga C din Nations League. În cursul zilei de astăzi, președintele FRF a oferit prima reacție după o nouă campanie ratată, în care și-a exprimat mulțumirea pentru jocul „tricolorilor” din ultimele două meciuri, cu Finlanda (1-1) și Bosnia (4-1).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În plus, șeful Federației a asigurat că Edi Iordănescu își va continua mandatul la cârma naționalei.

Florin Lovin l-a băgat „în corzi” pe Răzvan Burleanu

Florin Lovin n-a fost impresionat de discursul lui Răzvan Burleanu și, din contră, l-a „taxat” pe conducătorul FRF pentru că „nu recunoaște că are o problemă”.

„Burleanu are un talent oratoric, de orice poţi să îl acuzi, dar nu de asta. Dacă ai fost plecat afară 10 ani şi asculţi interviul ăsta crezi că suntem la alt nivel. Cum sa nu recunoşti că ai o problemă? Când primul lucru pe care trebuie sa îl faci este sa recunoşti.

Ne bate oricine vrea la fotbal. Când îl asculţi zici ca trăim într-o ţară unde totul este bine. Jocul echipei naţionale a arătat foarte rău. Nu ai cum să zici că nu e aşa. Realitatea este că ne scufundăm şi venim la TV să zicem că nu e aşa! Asta aşa e din punctul meu de vedere”, a spus Florin Lovin, pentru Orangesport.

Reclamă

Reacția lui Răzvan Burleanu, după ce România a încheiat grupa din Nations League pe ultimul loc

Șeful Federației s-a arătat mulțumit de jocul naționalei din ultimele două meciuri, cu Finlanda (1-1) și Bosnia (4-1), și își dorește ca Iordănescu să continue munca depusă până acum la prima reprezentativă, începută în luna ianuarie a acestui an.

Răzvan Burleanu privește optimist către următoarea campanie a naționalei României, din preliminariile Euro 2024. „Tricolorii” își vor afla adversarele pe 9 octombrie, la tragerea la sorți de la Frankfurt, unde vor fi repartizați în urna a 3-a valorică.

În același timp, Burleanu a dezvăluit că Iordănescu și-a exprimat dorința de a continua la cârma naționalei.

Reclamă 4 / 0/3

„Ceea ce trebuia făcut era acum 20 de ani în fotbalul românesc. Ne-am fi dorit ca acum 20-30 de ani să fi făcut ceea ce era cazul. Procedurile care au fost demarate pentru zilele următoare… urmează vineri o şedinţă de Comisia Tehnică, după care raportul va fi validat de către Comitetul Executiv.

Propunerea mea este de a continua cu Edi Iordănescu. N-aş vrea să compar mandatele. Noi ca şi administraţie, rolul nostru e să oferim tot suportul din punct de vedere operaţional şi logistic. Am încercat să scoatem maxim cu fiecare selecţioner. E un întreg context. Dacă ne uităm la ultimele două meciuri cred că suntem cu toţii de acord că s-a creat o coeziune la nivelul lotului. Există o relaţie de încredere între jucători şi staff-ul tehnic, ceea ce ne dă semne de încredere pentru campania următoare care începe în luna martie.

Răzvan Burleanu a anunțat că Edi Iordănescu va continua la națională

În primul rând, ceea ce ne bucură, este că nu ne-am dus mai jos de urna a treia, la tragerea la sorţi care va avea loc la Frankfurt vom fi în urna a treia. Următoarea Ligă a Naţiunilor al cărei format nu îl cunoaştem în momentul de faţă ne va duce în Liga C. Vom întâlni adversari mai accesibili cum au fost şi Turcia, care revine în Liga B. Ceea ce ne interesează cel mai mult este că în meciul cu Finlanda am avut 9 jucători din primul 11 care au crescut la naţionala de tineret în ultimii 3 ani. Iar în meciul cu Bosnia am văzut 7 jucători în primul 11.

(Reporter: Edi Iordănescu şi-a dat acordul să rămână?) Acesta a fost lucrul care a contat foarte mult. Cât timp ai un antrenor încrezător, care crede că poate duce echipa naţională mai departe, spre performanţă, atunci este datoria noastră ca şi administraţie să-i oferim această stabilitate. Dacă selecţionerul n-ar fi crezut că poate să scoată maxim din aceşti jucători, dacă n-ar fi crezut că poate să ne ducă la următorul turneu final, atunci nu ar fi fost o propunere cu care eu sau directorul tehnic să fi mers mai departe”, a spus Răzvan Burleanu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și