Închide meniul

Florin Niţă, mesaj uimitor şi plin de emoţie de la soţia Laura, înainte de România – Olanda: „Ești eroul nostru şi al României”

Dan Roșu Publicat: 30 iunie 2024, 14:50

Reclamă
Florin Niţă, mesaj uimitor şi plin de emoţie de la soţia Laura, înainte de România – Olanda: „Ești eroul nostru şi al României

Florin Niţă, mesaj uimitor şi plin de emoţie de la soţia Laura, înainte de România - Olanda

Familia lui Florin Niţă - Instagram Laura Niţă

Florin Niţă a primit un mesaj plin de emoţie de la soţia Laura, înainte de România – Olanda, cel mai important meci al naţionalei din ultimii 24 de ani. Niţă a fost unul dintre cei mai buni tricolori în faza grupelor şi a primit acest „cadou” din partea Laurei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Înainte de a începe Campionatul European, i-am spus soțului meu: Iubire, îmi doresc din tot sufletul să fie calificarea, cadoul meu, iar el mi-a răspuns: îți promit ca voi face tot ce pot sa îți îndeplinesc dorința…și așa a fost!

Florin Niţă, mesaj uimitor şi plin de emoţie de la soţia Laura, înainte de România – Olanda

Mulțumesc în primul rând lui Dumnezeu, fără EL nu ajungeam aici. Mulțumesc din tot sufletul, soțului meu! Ești cel mai bun tată, soț și om de pe pământ! Eu, Andrei și Maya suntem foarte mândri de tine! Ești eroul nostru, dar și al României!

Îți mulțumesc și pentru surpriză, m-ai topit! Mulțumesc echipei, fără ei dorința mea nu era îndeplinită! Felicitări, ați făcut fericiți milioane de români! Mulțumesc tuturor celor care mi-ați transmis urările și felicitările, îmi cer scuze ca nu am putut răspunde fiecăruia. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Te iubesc, tati! Hai, România!”, a scris Laura Niţă, pe Instagram.

Florin Niță, discurs de mare campion înainte de România – Olanda

Florin Niță a avut un discurs de mare campion înainte de România – Olanda. Portarul echipei naționale a vorbit despre obiectivele sale, înainte de duelul din „optimile” Campionatului European.

Reclamă
Reclamă 4

Înaintea marelui duel, Florin Niță a transmis că România poate face o surpriză la EURO 2024, în cazul în care jucătorii vor avea o prestație excelentă în fața Olandei.

Totodată, portarul care va împlini 37 de ani pe 3 iulie a transmis faptul că își dorește să rămână la echipa națională încă 10 ani și, de ce nu, să joace și la un Campionat Mondial.

„Ca și în celelalte meciuri… și acesta este destul de greu. Dacă vom respecta ce ne spune Mister, vom fi conectați și vom lua deciziile bune, sper să rămânem uniți și îmi doresc să reușim să facem o surpriză.

Reclamă

Încerc să mă bucur de fiecare moment, fiecare clipă petrecută aici, cu această familie. Sunt foarte fericit că în aceste zile, cu această echipă minunată, am scris istorie. Ne dorim să nu ne oprim aici. Sper să fie o bucurie mult mai mare.

Au echipă destul de bună, cu jucători care joacă prin Anglia, Spania, Germania. Sunt o forță pe care putem s-o egalăm prin unitate, determinare, așa vom compensa.

Eu îmi doresc să nu mă opresc aici, să mai continui 10 ani. De ce nu și un Mondial? Mai întâi să fiu sănătos, apoi voi lua fiecare sezon în parte, fiecare meci, fiecare antrenament”, a spus Florin Niță, la conferința de presă.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:22

Andy Murray s-a retras de la Wimbledon

13:14

Marcel Puşcaş a plecat de la FCU Craiova! Anunţul oficial al oltenilor

12:52

Spaniolii, fanii României la EURO 2024: „Au făcut zgomot!” Tricolorii, analizaţi înaintea meciului cu Olanda: „Şansă de aur!”

12:45

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

12:07

Cum a fost descris Ianis Hagi de francezi, înainte de România – Olanda: „Continuă tradiţia familiei!”

11:06

Olandezii se tem de duelul cu România! Cum i-au numit pe tricolori, înaintea meciului din optimile EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și