Închide meniul

Florin Prunea l-a „distrus” pe Mihai Stoichiţă: „A fost un antrenor mediocru, nu-l recomandă nimic!”. Scenariu halucinant

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2023, 16:34

Reclamă
Florin Prunea l-a „distrus pe Mihai Stoichiţă: „A fost un antrenor mediocru, nu-l recomandă nimic!. Scenariu halucinant

Florin Prunea l-a "distrus" pe Mihai Stoichiţă

Florin Prunea, atac la Mihai Stoichiţă / Colaj Hepta/AS.ro

Florin Prunea l-a „distrus” pe Mihai Stoichiţă după ce România a remizat cu Belarus, scor 0-0, în preliminariile EURO 2024. Fostul portar al naţionalei României a lansat un atac devastator la adresa directorului general al FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prunea şi-a ieşit din minţi după ce a văzut imaginile în care Stoichiţă le oferă indicaţii tricolorilor, din lojă, în timpul meciului de la Budapesta. Nu îşi explică de ce Răzvan Burleanu, care era lângă el, nu a intervenit.

Florin Prunea l-a „distrus” pe Mihai Stoichiţă

Stoichiță a stat în tribună, alături de șefii FRF. Chiar nu se găsește nimeni acolo care să-l tragă de mânecă și să-l potolească. Să-i spună că ne facem de râs, cu indicațiile pe care el le dă peste banca tehnică. E penibil și jenant ce face.

Rădoi a spus public că a fost deranjat, dar văd că Stoichiță nu se oprește. Sincer, mă mir că Edi Iordănescu acceptă așa ceva. Îl știu un antrenor cu personalitate, care nu acceptă astfel de lucruri, dar n-a avut nicio reacție pe acest subiect.

Face numai tâmpenii pe la loturile de juniori, cu selecție impusă antrenorilor, acum văd că se bagă și la echipa națională mare, iar Burleanu stă lângă el și nu-i zice nimic. Știți de ce? Pentru că Stoichiță îi are pe toți la mână din FRF. Pe Burleanu, pe Bodescu, pe Viș… Bine, pe Vișan, săracu, ce să-l ai la mână, că ăla e nevinovat total„, a declarat Florin Prunea pentru gsp.ro.

Reclamă

Fostul portar al Generaţiei de Aur a venit cu un scenariu halucinant despre Mihai Stoichiţă. A făcut acuzaţii uluitoare.

Dacă Stoichiță se apucă să vorbească despre tot ce știe din interiorul FRF, sare în aer toată clădirea aia de la Casa Fotbalului. Explodează!

Stoichiță nici n-are ce să caute în acea funcție. A fost un antrenor mediocru, nu-l recomandă nimic. E o funcție în care trebuie să fie nume precum Mircea Lucescu, Loți Boloni, Cornel Dinu. Stoichiță ar vrea ca el să continue să sărăcească fotbalul românesc și banii să se ducă la el în buzunar, iar noi, foștii internaționali, să stăm să aplaudăm de pe margine.

Reclamă 4 / 0/3

Oameni din FRF au mers la Burleanu să-i atragă atenția privind porcăriile pe care Stoichiță le face. E vorba despre Vlăduț Munteanu, Marius Niculae. Burleanu i-a trimis la plimbare, pentru că, repet, Stoichiță îl are și pe el la mână„, a transmis Florin Prunea.

În minutele finale, Stoichiţă i-a îndemnat la calm pe jucătorii lui Edi Iordănescu, deşi cele trei puncte erau vitale în soarta calificării. „Calm, Calm”, a fost suprins directorul tehnic spunându-le jucătorilor naţionalei.

Ulterior, acesta a continuat să ofere indicaţii, şi a strigat către Valentin Mihăilă, jucător introdus în repriza secundă, să acopere flancul stâng al atacului „tricolorilor”.

Mihai Stoichiță, reacție uluitoare după ce a dat indicații în Belarus – România 0-0

Directorul Tehnic al Federației Române de Fotbal este de părere că nu a greșit, atunci când le-a transmis mesaje „tricolorilor”, din tribunele arenei lui Upjest, din Budapesta.

Și ce era să faci? A fost o fază în care au plecat și fundașii centrali la atac și erau să ne dea gol ăia. Ce indicații am dat? Dacă am spus să fie calmi, să se adune, să fie raționali.

Să construiască în continuare, să aducă mingea în fața porții, e o indicație? Sau e o stare de spirit și o stare psihologică?”, a spus oficialul FRF, potrivit fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și