Închide meniul
Video

Momentul în care Mihai Stoichiţă le oferă indicaţii „tricolorilor”, în Belarus – România 0-0! A fost surprins de camerele TV

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2023, 10:32

Momentul în care Mihai Stoichiţă le oferă indicaţii "tricolorilor", în Belarus - România 0-0Momentul în care Mihai Stoichiţă le oferă indicaţii "tricolorilor", în Belarus - România 0-0

Mihai Stoichiţă, în timpul meciului dintre Belarus şi România/ AntenaSport

A fost surprins momentul în care Mihai Stoichiţă le oferă indicaţii „tricolorilor”, în duelul dintre Belarus şi România, încheiat cu scorul de 0-0. Directorul tehnic de la FRF nu s-a putut abţine, şi a strigat la jucătorii lui Edi Iordănescu, din loja oficială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Belarus şi România s-a văzut în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY. „Tricolorii” au ratat şansa de a urca pe primul loc în grupă, ratând numeroase ocazii pe parcursul meciului desfăşurat la Budapesta.

Momentul în care Mihai Stoichiţă le oferă indicaţii „tricolorilor”, în Belarus – România 0-0

Mihai Stoichiţă a privit duelul dintre România şi Belarus din loja oficială, avându-i alături, printre alţii, pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi pe consilierul acestuia, Andrei Vochin.

Emoţiile erau la cote înalte, pe finalul partidei. Răzvan Burleanu a fost surprins ridicându-se de multe ori de pe scaun, în timp ce Stoichiţă privea tensionat jocul „tricolorilor”.

În minutele finale, Stoichiţă i-a îndemnat la calm pe jucătorii lui Edi Iordănescu, deşi cele trei puncte erau vitale în soarta calificării. „Calm, Calm”, a fost suprins directorul tehnic spunându-le jucătorilor naţionalei.

Reclamă

Ulterior, acesta a continuat să ofere indicaţii, şi a strigat către Valentin Mihăilă, jucător introdus în repriza secundă, să acopere flancul stâng al atacului „tricolorilor”.

România a rămas pe locul secund în grupa de calificare la EURO 2024, cu două puncte peste Israel, echipă care are şi un meci în minus.

În următorul meci, „tricolorii” lui Edi Iordănescu se vor duela cu Andorra, pe Arena Naţională. Meciul va fi duminică, de la 21:45, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu rămâne optimist după Belarus – România 0-0

Edi Iordănescu rămâne optimist şi a făcut o analiză realistă după Belarus – România 0-0. Selecţionerul României spune că naţionala este condamnată să câştige meciul cu Andorra.

„Sunt extrem de supărat, pentru că ne-am dorit extrem de mult, dar la fel de optimist. Am încredere că acest grup are capacitatea şi împreună vom fi la European. Ne-am dorit foarte mult şi s-a văzut, atât în abordare, cât şi în cele mai multe momente ale jocului.

Singurul lucru care ne-a făcut să plecăm cu un singur punct consider că a fost ultima pasă şi ultima execuţie. Am pus foarte multe mingi la careu, dar din păcate nu am fost inspiraţi.

Eu v-am spus că nu va fi uşor, nu sunt meciuri dinainte câştigate. Important e să ne ridicăm, suntem cu 3 jocuri înainte de finalul campaniei şi nu am pierdut niciun meci. Nu am marcat, am marcat în alte meciuri în care am avut mai puţină consistenţă. O calificare e făcută din mai mulţi paşi. Ăsta a fost un pas. Dacă trebuie să jucăm până în ultima secundă, eu am zis că suntem pregătiţi”, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și