Închide meniul

Florin Prunea, reacție nervoasă după România-Israel 1-1: „Suntem penibili, nu putem să câștigăm un joc”

Alex Ioniță Publicat: 10 septembrie 2023, 11:16

Reclamă
Florin Prunea, reacție nervoasă după România-Israel 1-1: Suntem penibili, nu putem să câștigăm un joc”

Florin Prunea, reacție nervoasă după România-Israel 1-1

Florin Prunea, în cadrul unei conferințe / Instagram dinamobucurestiofficial

Florin Prunea, reacție nervoasă după România-Israel 1-1. Fostul internațional a dat de pământ cu echipa națională condusă de Edi Iordănescu, după partida de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a remizat cu selecționata din Israel cu scorul de 1-1. Pentru „tricolori” urmează duelul cu Kosovo, de marți seară, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Partida va începe de la ora 21:45.

Florin Prunea, reacție nervoasă după România-Israel 1-1. Fostul portar a vorbit despre criticile primite de echipa națională

Fostul internațional nu este deloc surprins de criticile pe care le-au primit jucătorii echipei naționale, după prestația din meciul cu Israel, încheiat la egalitate scor 1-1. Florin Prunea crede că foștii componenți ai echipei naționale, care au criticat reprezentativa lui Edi Iordănescu, au tot dreptul să aibă o opinie negativă asupra jocului „tricolorilor”.

„De la oameni care au făcut performanță pentru echipa națională, care au transpirat pentru echipa națională și au plâns pentru echipa națională, la ce te aștepți? Să spună adevărul, realitatea, civilizat, cu argumente.

Ți se pare că nu au dreptate? Păi, ce să facem acum? Să ne băgăm pe sub pământ și să spunem că ‘haide, mergem înainte, avem șanse’. Norocul nostru e că nu a câștigat Belarusul. Făceau șase puncte, iar noi jucăm în Belarus.

Reclamă

Ce să le spun eu oamenilor pe stradă? Oamenii pe stradă nu-l opresc pe Burleanu, Caratistul și Vulcanizatorul. Îi opresc pe Prunea, pe Răducioiu, pe Balint, pe Ilie Dumitrescu. Ne ceartă lumea pe noi: ‘Băi, dar faceți ceva odată cu ăștia’.

Noi ce să facem? Să spunem că ‘am făcut un joc extraordinar, că am jucat un 4-3-3’. Vin 50.000 de spectatori pe stadionul ăla, e posibil să ne prezentăm de maniera asta?”, și-a început discursul Florin Prunea, pentru digisport.ro.

Florin Prunea: „Știm că avem o grupă accesibilă”

De asemenea, fostul component al echipei naționale a vorbit și despre situația din grupa României. Acesta a menționat că selecționata noastră se află în cea mai slabă grupă din istoria preliminariilor pentru un Campionat European, dar chiar și așa „tricolorii” nu reușesc să presteze un joc bun.

Reclamă 4 / 0/3

„De la tragerea la sorți știm că avem o grupă accesibilă. Știi care a fost marele câștig aseară? Că jucătorii și antrenorul au conștientizat, au avut un discurs corect față de ce am jucat în preliminarii. Abia acum cred eu că începem preliminariile mental.

Ca joc suntem penibili de când am început, nu putem să câștigăm un joc. Noi dacă nu luam punctele cu Kosovo și Elveția, dacă nu câștigam în Belarus și Andorra, cu un joc slab, unde eram acum? Eram în cea mai slabă grupă din istoria preliminariilor pentru European.

Pierdem următorul joc și ne ducem pe locul trei, ce facem acum? Ferească Dumnezeu să jucăm meci de calificare în Israel”, a mai spus fostul internațional.

În momentul de față, România se află pe poziția a 2-a în clasamentul Grupei I, înaintea meciului cu Kosovo, de marți, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Pe primul loc în grupă se află Elveția, cu 11 puncte. România ocupă locul al 2-lea, cu 9 puncte obținute. Locurile 3 și 4 sunt ocupate de Israel, cu 8 puncte și de Belarus, cu 4 puncte. Selecționata din Kosovo se află pe locul al 5-lea, cu 4 puncte, în timp ce Andorra ocupă ultima poziție a clasamentului, cu doar două puncte obținute.

Până în momentul de față, toate echipele naționale amintite anterior au disputat 5 partide în cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2024, care va fi organizat în Germania.

Reclamă
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și