Închide meniul

Florin Răducioiu şi-a ieşit din minţi şi a dat de pământ cu Edi Iordănescu: „Nu are ce căuta la naţională, nu mai are coerenţă! Sunt revoltat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 septembrie 2022, 19:04

Florin Răducioiu şi-a ieşit din minţi şi a dat de pământ cu Edi Iordănescu: „Nu are ce căuta la naţională, nu mai are coerenţă! Sunt revoltat!

Florin Răducioiu, strigăt de recoltă după Chindia - Rapid 2-1

Florin Răducioiu a răbufnit | Profimedia

Florin Răducioiu şi-a ieşit din minţi şi a dat de pământ cu Edi Iordănescu. Fostul internaţional român a cerut ca Edi Iordănescu să plece de la echipa naţională. Edi Iordănescu are o singură victorie din 7 meciuri şi a cerut răbdare după partida cu Finlanda, care a fost în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu spune că este normal ca Edi Iordănescu să fie contestat în momentul în care nu are naţionala nu are rezultate.

Florin Răducioiu şi-a ieşit din minţi şi a dat de pământ cu Edi Iordănescu

Nu am fi meritat să câştigăm, dar nici să pierdem. Jocul României nu mă convinge însă. Este un rezultat echitabil, corect, dar un egal chinuit. Nu e posibil să nu câştigi un meci cu Finlanda. Sunt foarte dezamăgit!

Nu vezi jucători care să facă diferența în momente dificile. Jocul României e inconstant, ineficient, nu-mi dă speranțe. Sunt foarte dur, dar chiar nu se poate. Sunt foarte revoltat când văd că Ungaria câștigă cu Germania…

Din punctul de vedere al rezultatelor și al jocului, Edi Iordănescu nu mai are ce căuta la echipa națională, pentru că, din păcate, nu îndeplinește niciun obiectiv. Naibii, mă așteptam să câștigăm măcar cu Finlanda!

Reclamă

După o asemenea campanie, Edi se plânge că a fost contestat? Păi, face parte din joc, e planeta fotbal! Nu mai are coerență! E normal să fii contestat când n-ai rezultate”, a spus Florin Răducioiu la orangesport.ro.

Ce a spus Edi Iordănescu, când a fost întrebat de posibilitatea de a fi înlocuit

Edi Iordănescu a spus, enigmatic, că se poate trage linie după partida cu Bosnia. În ultima perioadă, în spaţiul public au apărut zvonuri conform cărora Dan Petrescu îi poate lua locul la echipa naţională.

„Referitor la poziţia mea aici, am muncit ca să ajung aici. Oricând sunt soluţii, am drumul meu. Dacă nu voi reuşi să obţin rezultate, nu contează interesul meu. (Reporter: V-au deranjat acele zvonuri cu Dan Petrescu?) Cine stă acasă şi nu munceşte, nu poate fi îndepărtat. Atunci când munceşti, în orice moment poţi să fii îndepărtat. Mă frustrează că nu am timp aşa cum mi-aş fi dorit cu echipa, dacă aveam mai mult timp puteam să accelerăm procesul. Dar sunt lucruri asumate.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut situaţii, am creat şi mă bucur că am simţit încredere şi altă personalitate. Hai să aşteptăm, în ceea ce mă priveşte. Să vină un rezultat bun cu Bosnia, după care tragem linie. Mărturisesc că mi s-au făcut multe nedreptăţi şi sunt lucruri care nu le consider fireşti. Eu cer încredere şi răbdare. Nu pentru mine, pentru echipă.

Referitor la poziţia mea aici, am muncit ca să ajung aici. Oricând sunt soluţii, am drumul meu. Dacă nu voi reuşi să obţin rezultate, nu contează interesul meu. Cine stă acasă şi nu munceşte, nu poate fi îndepărtat. Mă frustrează pentru că dacă aveam mai mult timp puteam să accelerăm procesul

A venit şi o rază de soare pe strada noastră, să facem un rezultat bun şi să dăm speranţă publicului. Fanii să spere şi să aibă răbdare„, a spus Edi Iordănescu, care şi-a continuat discursul.

Anunțul FRF despre viitorul lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1

Anunțul făcut de FRF despre viitorul lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1. Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației, a asigurat că selecționerul de 44 de ani va continua la cârma naționalei indiferent de deznodământul din Liga Națiunilor.

Imediat după remiza de la Helsinki, Stoichiță a făcut precizări în legătură cu situația lui Iordănescu.

Directorul tehnic al FRF a explicat că strategia actuală de la naționala României se bazează pe continuitate, iar din acest motiv Edi Iordănescu va beneficia de încrederea conducerii și după campania din Liga Națiunilor.

„Tricolorii” se află pe ultimul loc în grupă, cu 4 puncte, cu un meci rămas de disputat. România – Bosnia se joacă luni, de la ora 21:45, LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

„Jocul mă mulţumeşte, e prima dată când vedem o construcţie interesantă din partea naţionalei, faze frumoase, posesie. Apărarea a fost destul de solidă, cu excepţia anumitor momente. Trebuia să câştigăm, aceasta e concluzia, şi oficialii lor au zis la fel.

Toată echipa ne-a mulţumit, chiar dacă rămâne supărarea că n-am mai marcat. Am mai spus de nu ştiu câte ori, Edi Iordănescu va continua la naţională! Am tot schimbat antrenori, încercăm să mergem pe continuitate”, a declarat Mihai Stoichiță, pentru Prima Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și