Închide meniul

Florin Răducioiu vede un viitor strălucit pentru Radu Drăguşin: „Cred că acolo merită, peste doi ani”

Alex Masgras Publicat: 14 octombrie 2023, 11:40

Reclamă
Florin Răducioiu vede un viitor strălucit pentru Radu Drăguşin: „Cred că acolo merită, peste doi ani

Florin Răducioiu vede un viitor strălucit pentru Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în timpul unui meci al României / Profimedia

Florin Răducioiu vede un viitor strălucit pentru Radu Drăguşin. Fundaşul român are prestaţii foarte bune la Genoa, în Serie A, şi se află în vizorul mai multor echipe importante din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre echipele interesate de Radu Drăguşin se numără şi AS Roma, formaţia antrenată de Jose Morinho. Cu toate acestea, Florin Răducioiu crede că Drăguşin poate face pasul la echipe mult mai importante.

Florin Răducioiu vede un viitor strălucit pentru Radu Drăguşin

Fostul internaţional român crede că Radu Drăguşin poate evolua într-o bună zi în Premier League, la echipe precum Chelsea sau Manchester United. Cu toate acestea, Răducioiu consideră că Drăguşin mai are nevoie de câţiva ani pentru a ajungă la acest nivel:

„L-aş vedea foarte bine în campionatul Angliei, în Premier League. Cred că acolo merită, peste doi ani, cred că ar putea să fie pentru el un vis îndeplinit. Roma nu mi se pare o echipă mare, iar dacă totul decurge bine, ar merita o echipă mai mare decât Roma, o echipă precum Chelsea, Manchester United. Mourinho nu ştiu cât va mai antrena”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit orangesport.ro.

Potrivit transfermarkt.com, Radu Drăguşin este cotat la 10 milioane de euro în acest moment. În acest sezon, el a evoluat în 9 partide pentru Genoa, fiind integralist în toate. În total, el a evoluat în 49 de meciuri în tricoul celor de la Genoa, reuşind să înscrie de 4 ori şi să ofere o pasă decisivă.

Reclamă

Adrian Ilie, mesaj dur pentru Edi Iordănescu după Belarus – România 0-0. Fostul atacant crede că naționala suferă din punct de vedere ofensiv

După remiza albă înregistrată la Budapesta, Adrian Ilie a declarat că echipa națională suferă grav la capitolul ofensiv. Totodată, fostul atacant al Stelei este de părere că alegerile lui Edi Iordănescu nu au fost tocmai inspirate, cel puțin în compartimentul ofensiv.

„Suntem în cărți pe locul doi, dar jocul suferă foarte mult. Nu jucăm nimic, doar stăm. Când suferim cu Elveția și Israel care au 15 ocazii de gol, normal că suntem neînvinși. Stăm acolo la 0-0… să nu facem 0-0 și cu Andorra!

Suferă foarte mult jocul ofensiv, soluțiile nu sunt foarte bune cu echipa de start. Plimbăm mingea din stânga în dreapta și nu ajungem să ne creăm ocazii cu Belarus… e și problema antrenorului să găsească soluția potrivită pentru jucătorii din atac. Suferim și în jocul creat spre faza ofensivă. A început neinspirat cu primul „11”, cel puțin pe plan ofensiv. Nu ca jucători, ca și așezare și ca structură tactică”, a spus Adrian Ilie, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și