Închide meniul

Florin Tănase s-a accidentat și ar putea să rateze meciurile echipei naționale cu Slovenia și Moldova!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 noiembrie 2022, 19:43

Florin Tănase s-a accidentat și ar putea să rateze meciurile echipei naționale cu Slovenia și Moldova!

Florin Tănase, România

Florin Tănase, într-un meci pentru România / Hepta

Florin Tănase s-a accidentat în timpul meciului disputat vineri pentru Al Jazira și ar putea să rateze meciurile echipei naționale cu Slovenia și Moldova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a fost titular în confruntarea Al Jazira – Al Wahda 0-1, din etapa a 10-a din campionatul Emiratelor Arabe Unite, dar a rezistat în teren doar 15 minute.

Florin Tănase s-a accidentat și ar putea să rateze meciurile echipei naționale cu Slovenia și Moldova

Fostul căpitan al celor de la FCSB a fost schimbat după un sfert de oră din cauza unei accidentări. Tănase era într-un moment bun în Emirate, având trei goluri și două assist-uri în 10 partide disputate.

Atacantul de 28 de ani se afla pe lista jucătorilor convocați de selecționerul Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia și Moldova, care se vor disputa pe 17 noiembrie, respectiv, 20 noiembrie. În cazul în care accidentarea sa va fi una gravă, sunt șanse mici ca „Tase” să mai îmbrace tricoul naționalei în acest an.

Absenţe uriaşe pentru Edi Iordănescu

Cluburile din Italia şi Spania nu i-au las pe jucătorii noştri să vină la lot, pentru că meciurile nu sunt pe date stabilite de UEFA, astfel că echipele nu sunt obligate să-şi trimită fotbaliştii la acţiunile naţionalelor.

Reclamă

Astfel, Chiricheş, Radu, Raţiu, Paşcanu, Răzvan Marin (doar un meci), Man şi Mihăilă nu sunt prezenţi la meciurile menţionate mai sus. Nici Nicolae Stanciu nu a venit în Europa pentru cele două amicale.

Așa cum am spus la finalul acțiunii din luna septembrie, îmi doresc să avem continuitate la Echipa Națională, atât din punct de vedere al strategiei și al filosofiei de joc, cât și în ceea ce privește selecția, în vederea formării unui lot omogen și a unui grup unit. Așadar, pentru aceste două meciuri, pe lista mea s-au aflat și alți jucători din străinătate. Totuși, nefiind perioadă FIFA, au existat cluburi din străinătate care nu au dorit, din diverse motive, să lase fotbaliștii la lot, trecând peste dorința acestora. În aceste condiții, am fost nevoit să schimb strategia și atunci am apelat și la unii jucători de perspectivă, care noi credem că într-un timp scurt ar putea reprezenta soluții pentru prima reprezentativă”, a declarat selecționerul Edi Iordănescu.

Lotul convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia și Moldova!

PORTARI: Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0), Mihai Popa (FC Voluntari, 0/0)

Reclamă 4 / 0/3

FUNDAȘI: Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Alexandru Pantea (FCSB, 0/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 16/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 23/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 1/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2), Raul Opruț (Hermannstadt, 0/0)

MIJLOCAȘI: Darius Olaru (FCSB, 7/0), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 7/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 8/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 43/2), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 26/3), Andrei Cordea (FCSB, 4/0), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 3/0), Antonio Sefer (FC Rapid 1923, 0/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 3/0), Claudiu Petrila (CFR Cluj, 0/0)

ATACANȚI: George Pușcaș (Genoa | Italia, 32/10), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 15/2)

Recomandări
  • Florin Tănase s-a accidentat
  • Ar putea să rateze meciurile echipei naționale cu Slovenia și Moldova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și